PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CAGLAR BIYIK" data-source="post: 492323" data-attributes="member: 26979"><p><strong>Ynt: ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ</strong></p><p></p><p>yakıt konusunda çok şey söylemek isterim çünkü çoğu arkadaş kuralına göre kullanmıyor yakıttan şikayet ediyor bizim burda toprak çok sıkıdır ve derin sürüm yapıyoruz yarım metreye yakın derinlikte sürüyorum geçen yıl traktörü alır almaz nadasa girdim dekara 1000 metrekare 1.7 ile 1.8 litre yaktı 500 dekar nadası 850 litre yakıtla sürdüm ama arkadaşlar ben çok titizimdir traktörün kataloğuna baktım maximum torka 1400 devirde ulaştığını gördüm ve 1400 -1500 devir arası gaz verdim ancak söylemeliyimki su an traktör 350 saatte yakıtın düşmeye başladığını görüyorum tahmini bu nadasta daha az yakıt tüketeceğimi düşünüyorum yakıttan şikayet eden arkadaşlarımın bilinçsizce 2000 devirde nadas yaptıklarını duyuyorum yalnız şöyle bir sorunum var katoloğunda 90 litre yakıt aldığı yazıyor deponun ama traktör hava yaptığında doldurdum 74 litre zor aldı birde evde depoyu fullüyorum tarlaya varmadan çeyrek depo gidiyor şimdi onuda çözdüm depo hızlı doldurduğumda iki bölümden oluştuğundan dolmuyormuş artık dolmaya yaklaştığında yavaş dolduruyorum depom tam doluyor 74 litreyle saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CAGLAR BIYIK, post: 492323, member: 26979"] [b]Ynt: ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ[/b] yakıt konusunda çok şey söylemek isterim çünkü çoğu arkadaş kuralına göre kullanmıyor yakıttan şikayet ediyor bizim burda toprak çok sıkıdır ve derin sürüm yapıyoruz yarım metreye yakın derinlikte sürüyorum geçen yıl traktörü alır almaz nadasa girdim dekara 1000 metrekare 1.7 ile 1.8 litre yaktı 500 dekar nadası 850 litre yakıtla sürdüm ama arkadaşlar ben çok titizimdir traktörün kataloğuna baktım maximum torka 1400 devirde ulaştığını gördüm ve 1400 -1500 devir arası gaz verdim ancak söylemeliyimki su an traktör 350 saatte yakıtın düşmeye başladığını görüyorum tahmini bu nadasta daha az yakıt tüketeceğimi düşünüyorum yakıttan şikayet eden arkadaşlarımın bilinçsizce 2000 devirde nadas yaptıklarını duyuyorum yalnız şöyle bir sorunum var katoloğunda 90 litre yakıt aldığı yazıyor deponun ama traktör hava yaptığında doldurdum 74 litre zor aldı birde evde depoyu fullüyorum tarlaya varmadan çeyrek depo gidiyor şimdi onuda çözdüm depo hızlı doldurduğumda iki bölümden oluştuğundan dolmuyormuş artık dolmaya yaklaştığında yavaş dolduruyorum depom tam doluyor 74 litreyle saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt