PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="steyr5454" data-source="post: 505533" data-attributes="member: 28083"><p><strong>Ynt: ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ</strong></p><p></p><p>doğru söylüyorsun kardeşim nedense çekişmelerde her türlü hile dönebiliyor td 80 e gelince sorma nedense bir aralar süper şöyle motor böyle motor diye anlatılan td 80 meğer hiçte bakıyorum motordan saymıyorlar sonunda kızdıracaklar beni alacam bitane 309 varıo demirelin benzetmesi gibi istanbulun suyu bitmiş bizmi içtik benim de 68 bin euro m vardıda benmi almadım ne yapalım durum itibariyle bize yetiyor çok bile ama şu 3 piston veya 4 piston olayı kafamı çok kurcalar oldu yan köyde birinde sanırım 2004 veye 2005 olabilir td 75 4x4 var adamın oğlu beni gördüğünde sordu abi hayırlı olsun bu pulluğu çekiyormu diye sordu onda 4 lü 10 no var bende 5 li 10 no var bende en zor yerde 2 .2 gidiyor dedim ona sordum sen kaçla sürüyon dedim bende 2 .2 anca gidiyor dedi o motor td 75 4.silindir benim kullandığım ise 3 abi aynı vitesle sürüyoruz ve ben 5 li takıyorum çocok ta şaşırdı aynı mevkide tarlalarımız var aynı derinlikte falan sürüyoruz diyeceğim şunu bunun için anlattım şu 4 piston iyi bu 3 piston kötüdür diyenlere yazdım saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="steyr5454, post: 505533, member: 28083"] [b]Ynt: ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ[/b] doğru söylüyorsun kardeşim nedense çekişmelerde her türlü hile dönebiliyor td 80 e gelince sorma nedense bir aralar süper şöyle motor böyle motor diye anlatılan td 80 meğer hiçte bakıyorum motordan saymıyorlar sonunda kızdıracaklar beni alacam bitane 309 varıo demirelin benzetmesi gibi istanbulun suyu bitmiş bizmi içtik benim de 68 bin euro m vardıda benmi almadım ne yapalım durum itibariyle bize yetiyor çok bile ama şu 3 piston veya 4 piston olayı kafamı çok kurcalar oldu yan köyde birinde sanırım 2004 veye 2005 olabilir td 75 4x4 var adamın oğlu beni gördüğünde sordu abi hayırlı olsun bu pulluğu çekiyormu diye sordu onda 4 lü 10 no var bende 5 li 10 no var bende en zor yerde 2 .2 gidiyor dedim ona sordum sen kaçla sürüyon dedim bende 2 .2 anca gidiyor dedi o motor td 75 4.silindir benim kullandığım ise 3 abi aynı vitesle sürüyoruz ve ben 5 li takıyorum çocok ta şaşırdı aynı mevkide tarlalarımız var aynı derinlikte falan sürüyoruz diyeceğim şunu bunun için anlattım şu 4 piston iyi bu 3 piston kötüdür diyenlere yazdım saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ÇİFT SÜRMEK İÇİN TD 75Mİ TD 80 Mİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt