PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Çift zıpkalı çayır biçme makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1287656" data-attributes="member: 25443"><p>Benim arkadaşım var burada piyasaya çalışıyor küçük leyland ile 27 hp bildigim kadar 250 gr civari mozot yakıyorum diyor zipkali ile</p><p>165 Tanburlu ile ben 82 tek çeker tumo ile 800 gr civari yakiyorum</p><p>Hadi tanburluya daha uygun kucuk traktör olsun yine mümkün değil 250 gr lara düşmek</p><p>Zaten tanburluyu taşımak ve çevirmek için 40 hp üzeri traktör getekli bu zipkali şeritli ler leylan ile de calsabiliyor</p><p>Hem küçük traktör bunları kırıp koparmiyor daha uygun</p><p>Buna istinaden dedim yakıt daha az diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1287656, member: 25443"] Benim arkadaşım var burada piyasaya çalışıyor küçük leyland ile 27 hp bildigim kadar 250 gr civari mozot yakıyorum diyor zipkali ile 165 Tanburlu ile ben 82 tek çeker tumo ile 800 gr civari yakiyorum Hadi tanburluya daha uygun kucuk traktör olsun yine mümkün değil 250 gr lara düşmek Zaten tanburluyu taşımak ve çevirmek için 40 hp üzeri traktör getekli bu zipkali şeritli ler leylan ile de calsabiliyor Hem küçük traktör bunları kırıp koparmiyor daha uygun Buna istinaden dedim yakıt daha az diye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Çift zıpkalı çayır biçme makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt