PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 359282" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık</strong></p><p></p><p>Çifçeker traktörün fren tertibatına göre değişir.. mesela same ler in ön tekerlerde ayrı ayrı frenler oldugu için dönmesi bayagı zahmetli oluyor.. erkunt servet 80t de hiç bi sorun yaratmıyor rahatlıkla tek frenle dönebilirsiniz.. ben döndüm kaç defa bi sorun yaratmadı.. kubota m8540 tada dönülebiliyor 4tekerden birden frenleme yapıyor normalde ama egerki tek fren için aradaki mandalı acıp tek bi pedala basarsanız ön tekerlerdeki frenler devre dışı kalıyor tek arka teker tutuyor ve dönüşü rahatlıkla yapabilirsiniz.. iki pedala aynı anda basarsanız 4 teker frenleme yapıyor.. yani bu traktörlerin dizanynına göre değişir.. benim kullandıklarımda bi sorun olmadı kataloglarındada anlatılmıştı tekfren dönüşünün nasıl yapılacagı zaten.. </p><p>4x4 te iken defalarca tarlada tek frenle döndüm erkuntla bi sorun oluşmadı..</p><p>kubota nında katalogunda okudum dönülebilir 4tekerden otomatik frenleme yapmasına ragmen pedalları ayırınca sadece arka teker fren tutuyor basacagınız pedala göre sag veya sol .. buda tekfren yapılmasını kolaylaştırıyor..</p><p></p><p>newholland ta bu sistem var mı bilmem frenlemeler onlardada artık 4 tekerden tek fren yapınca ön tekerlerdeki freni iptal edilyormu bilmiyorum kullanım klavuzlarına bi bakın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 359282, member: 2401"] [b]Ynt: çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık[/b] Çifçeker traktörün fren tertibatına göre değişir.. mesela same ler in ön tekerlerde ayrı ayrı frenler oldugu için dönmesi bayagı zahmetli oluyor.. erkunt servet 80t de hiç bi sorun yaratmıyor rahatlıkla tek frenle dönebilirsiniz.. ben döndüm kaç defa bi sorun yaratmadı.. kubota m8540 tada dönülebiliyor 4tekerden birden frenleme yapıyor normalde ama egerki tek fren için aradaki mandalı acıp tek bi pedala basarsanız ön tekerlerdeki frenler devre dışı kalıyor tek arka teker tutuyor ve dönüşü rahatlıkla yapabilirsiniz.. iki pedala aynı anda basarsanız 4 teker frenleme yapıyor.. yani bu traktörlerin dizanynına göre değişir.. benim kullandıklarımda bi sorun olmadı kataloglarındada anlatılmıştı tekfren dönüşünün nasıl yapılacagı zaten.. 4x4 te iken defalarca tarlada tek frenle döndüm erkuntla bi sorun oluşmadı.. kubota nında katalogunda okudum dönülebilir 4tekerden otomatik frenleme yapmasına ragmen pedalları ayırınca sadece arka teker fren tutuyor basacagınız pedala göre sag veya sol .. buda tekfren yapılmasını kolaylaştırıyor.. newholland ta bu sistem var mı bilmem frenlemeler onlardada artık 4 tekerden tek fren yapınca ön tekerlerdeki freni iptal edilyormu bilmiyorum kullanım klavuzlarına bi bakın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt