PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yanlız adam" data-source="post: 504410" data-attributes="member: 4531"><p><strong>Ynt: çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık</strong></p><p></p><p></p><p>ARKADAŞIM SAME konusunda bilgi sahibi olduğunu biliyorum ama çift cekerlerde frenleme sisteminde 4 ayrı konum var bildiğim kadarıyla hem senin dediğin gibi tek frene bastığında ön ve arka teker tutuyor hem konumu değiştirdiğinde sade arka firen tutuyor şahsen bu güne kadar hiç tek firen dönme gereksinimim olmadı ama servisinde sormuştum ustaya da dediğim gibi ayrılıyormuş ve bildiğim kadarıyla çifler bağlı değilken bile iki firene aynı anda bastığında önlerde devreye giriyor ve 4 teker birden tutuyor benim niyetim de tabiri ricaise sidik yarıştırmak değil ama benim bildiklerimde bu şekilde </p><p>gelelim konuya eğer tek firen zararlı olsaydı daha yaparken ayrı ayrı iki firen koymazlardı diye düşünüyorum bence zararlı değildir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yanlız adam, post: 504410, member: 4531"] [b]Ynt: çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık[/b] ARKADAŞIM SAME konusunda bilgi sahibi olduğunu biliyorum ama çift cekerlerde frenleme sisteminde 4 ayrı konum var bildiğim kadarıyla hem senin dediğin gibi tek frene bastığında ön ve arka teker tutuyor hem konumu değiştirdiğinde sade arka firen tutuyor şahsen bu güne kadar hiç tek firen dönme gereksinimim olmadı ama servisinde sormuştum ustaya da dediğim gibi ayrılıyormuş ve bildiğim kadarıyla çifler bağlı değilken bile iki firene aynı anda bastığında önlerde devreye giriyor ve 4 teker birden tutuyor benim niyetim de tabiri ricaise sidik yarıştırmak değil ama benim bildiklerimde bu şekilde gelelim konuya eğer tek firen zararlı olsaydı daha yaparken ayrı ayrı iki firen koymazlardı diye düşünüyorum bence zararlı değildir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçeker tekfrende dönermi dönmezmi bi açıklıga kavuştursak artık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt