PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi, 2009 desteğini bekliyor…
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 216163" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: Çiftçi, 2009 desteğini bekliyor…</strong></p><p></p><p>Burada yazdıkların siyaset değil de ne?Sen benim düşüncemi bilmeden neye göre beni eleştirebiliyosun ben onu anlamadım.Sen bu memlekette yaşıyosan biz de bu memlekette yaşıyoruz.Ben sana bu sorunlar yok demiyorum.Burası bu konuları tartışma yeri değil diyorum.Bu sitenin kuralları var.Kurallara ya uyarsın ya da cezanı alırsın.Alırsın insanların msnini veya başka bi yerde gider ne konuşursan konuşursun.Ben seni insanca saygılı bir şekilde uyardım,ama iyilikten maraz doğuyor.</p><p></p><p>Arkadaşlar burada konuşulanların yanlış olduğunu söylemiyorum.Ancak biliyorsunuz site kurallarımız bellidir.Kurallara uymayanlar ceza alacaktır.</p><p></p><p>Tartışma yaratacak mesajlar silindi.Konu kaldığı yerden devam etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 216163, member: 110"] [b]Ynt: Çiftçi, 2009 desteğini bekliyor…[/b] Burada yazdıkların siyaset değil de ne?Sen benim düşüncemi bilmeden neye göre beni eleştirebiliyosun ben onu anlamadım.Sen bu memlekette yaşıyosan biz de bu memlekette yaşıyoruz.Ben sana bu sorunlar yok demiyorum.Burası bu konuları tartışma yeri değil diyorum.Bu sitenin kuralları var.Kurallara ya uyarsın ya da cezanı alırsın.Alırsın insanların msnini veya başka bi yerde gider ne konuşursan konuşursun.Ben seni insanca saygılı bir şekilde uyardım,ama iyilikten maraz doğuyor. Arkadaşlar burada konuşulanların yanlış olduğunu söylemiyorum.Ancak biliyorsunuz site kurallarımız bellidir.Kurallara uymayanlar ceza alacaktır. Tartışma yaratacak mesajlar silindi.Konu kaldığı yerden devam etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi, 2009 desteğini bekliyor…
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt