PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi aldığı krediyi tıkır tıkır ödüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nobran" data-source="post: 777570" data-attributes="member: 31303"><p><strong>Ynt: Çiftçi aldığı krediyi tıkır tıkır ödüyor</strong></p><p></p><p>ödeyecek tabiki.. isterse ödemesin evi damı tarlası traktörü ipotekli gelir banka el koyuverir hiçte acımaz. böyle bir durumda ne yapacak. ya tarla satar öder ya traktörünü hayvanı varsa hayvanını. baktı işin içinden çıkamıyor başka bankadan kredi çeker diğer bankadan aldığı krediyi kapatır. bu işler böyle yürüyor bu ülkede. bide utanmadan çıkıp sanki çiftçi kar ediyoda ödüyomuş gibi laf yapıyor. bu adamı gördüğümde tv de kanalı değiştiriyorum sözlerine katlanamıyorum moralimi bozuyor bütün günüm kötü geçiyor. millet biraz kafasını çalıştırsında bu koltukta oturup sindirella masalları anlatan yavşaklara tekmeyi koysun artık bıktık be kardeşim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nobran, post: 777570, member: 31303"] [b]Ynt: Çiftçi aldığı krediyi tıkır tıkır ödüyor[/b] ödeyecek tabiki.. isterse ödemesin evi damı tarlası traktörü ipotekli gelir banka el koyuverir hiçte acımaz. böyle bir durumda ne yapacak. ya tarla satar öder ya traktörünü hayvanı varsa hayvanını. baktı işin içinden çıkamıyor başka bankadan kredi çeker diğer bankadan aldığı krediyi kapatır. bu işler böyle yürüyor bu ülkede. bide utanmadan çıkıp sanki çiftçi kar ediyoda ödüyomuş gibi laf yapıyor. bu adamı gördüğümde tv de kanalı değiştiriyorum sözlerine katlanamıyorum moralimi bozuyor bütün günüm kötü geçiyor. millet biraz kafasını çalıştırsında bu koltukta oturup sindirella masalları anlatan yavşaklara tekmeyi koysun artık bıktık be kardeşim.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi aldığı krediyi tıkır tıkır ödüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt