PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi, Biçerdöverci, Balyacı, Hayvancılıkla uğraşan ne yapsın?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ömer sağlam" data-source="post: 705537" data-attributes="member: 46629"><p><strong>Ynt: Çiftçi, Biçerdöverci, Balyacı, Hayvancılıkla uğraşan ne yapsın?</strong></p><p></p><p>arkadaslar bugun kapıkule hamzabeylı kapıları calısmıyor neden bılıyormusunuz turkıyeye gelen yabancı araclara yazılan ceza nedenıyle adamlar kapıları kapattı bız ım sesımız cıkmıyor ulastırma bakanı nerede 3 gundur araclar kapıda sebze yuklu ne olacak kım karsılayacak bu zararrı madem bulgar kapıyı kapattı sende alternatıf olarak roro gemısı koy ıstanbuldan romany akostenceye bulgar baypas et gıt yok olmazmıs efendım yunanıstanı kullandıyor bana bırde yunana para odeyım bızım araclarımıza bulgar polısı endusugu 1500€ yazıyor bızım naklıye dernegı und sesı cıkmıyor bu ulke elden gıdıyor arkadaslar bırlık olalım zalıme fırsat vermeyelım vatanını seven vatanı ıcın canını veren ınsanları destekleyelım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömer sağlam, post: 705537, member: 46629"] [b]Ynt: Çiftçi, Biçerdöverci, Balyacı, Hayvancılıkla uğraşan ne yapsın?[/b] arkadaslar bugun kapıkule hamzabeylı kapıları calısmıyor neden bılıyormusunuz turkıyeye gelen yabancı araclara yazılan ceza nedenıyle adamlar kapıları kapattı bız ım sesımız cıkmıyor ulastırma bakanı nerede 3 gundur araclar kapıda sebze yuklu ne olacak kım karsılayacak bu zararrı madem bulgar kapıyı kapattı sende alternatıf olarak roro gemısı koy ıstanbuldan romany akostenceye bulgar baypas et gıt yok olmazmıs efendım yunanıstanı kullandıyor bana bırde yunana para odeyım bızım araclarımıza bulgar polısı endusugu 1500€ yazıyor bızım naklıye dernegı und sesı cıkmıyor bu ulke elden gıdıyor arkadaslar bırlık olalım zalıme fırsat vermeyelım vatanını seven vatanı ıcın canını veren ınsanları destekleyelım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi, Biçerdöverci, Balyacı, Hayvancılıkla uğraşan ne yapsın?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt