PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi borç batağında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çifçilik zor iş" data-source="post: 924573" data-attributes="member: 34351"><p><strong>Ynt: Çiftçi borç batağında</strong></p><p></p><p>kısmen haklısın</p><p>kendi adıma20 dak. arazi var lakin kralık 600 razi var toraksız çifçiyiz işin aslı</p><p>ama şunu bilki asıl suçlu devletin kendisidir</p><p>hayvancılk yapıyorduk hayvanımız azdı ma borcumuz hiç yoktu. günün birinde tarımm il müd. insanlar geldiler yemkarma makinasını balya makinasını tanıttılar bunlarla daha iyi verim alırsınız diye ve devlet destekte veriyor demezlermi...</p><p>derken damızlık birliğine üye olduk.ve çağrıldık toplantıya bizim başkan demezmi devlet birlik üyelerine düşük faizli kredi veriyor....</p><p>önce balya makinasi adırdılarmı bize ..halende aldırmaya devam ediyor devlet baba</p><p>damızlık birliği bizi bursa civarına geziye götödü işletme böyle olacak diye heves edip işletmeyi tadilatıda oldu</p><p>derken yem karma remorku</p><p>şimdide vidanjör eksik</p><p>bu ekipmanlar her seferinde bizi - ye düşürdü</p><p>şu anda işletmede hayvan yok . mecburen bankalara ütüleceğim</p><p>senein dediğin gibi bir traktö aldık</p><p> yani sizin anlayacağınız biz çalıştık kazandık sanaiciye verdik</p><p>şimdi söylermisiniz </p><p>suçlu çifçiye destek hibe verdim diyen devletmi yoksa benmi suçluyum</p><p></p><p>önceden bu ekipmanlara sahip değildim ama borcumda yoktu 40 baş hayvana sahipdim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çifçilik zor iş, post: 924573, member: 34351"] [b]Ynt: Çiftçi borç batağında[/b] kısmen haklısın kendi adıma20 dak. arazi var lakin kralık 600 razi var toraksız çifçiyiz işin aslı ama şunu bilki asıl suçlu devletin kendisidir hayvancılk yapıyorduk hayvanımız azdı ma borcumuz hiç yoktu. günün birinde tarımm il müd. insanlar geldiler yemkarma makinasını balya makinasını tanıttılar bunlarla daha iyi verim alırsınız diye ve devlet destekte veriyor demezlermi... derken damızlık birliğine üye olduk.ve çağrıldık toplantıya bizim başkan demezmi devlet birlik üyelerine düşük faizli kredi veriyor.... önce balya makinasi adırdılarmı bize ..halende aldırmaya devam ediyor devlet baba damızlık birliği bizi bursa civarına geziye götödü işletme böyle olacak diye heves edip işletmeyi tadilatıda oldu derken yem karma remorku şimdide vidanjör eksik bu ekipmanlar her seferinde bizi - ye düşürdü şu anda işletmede hayvan yok . mecburen bankalara ütüleceğim senein dediğin gibi bir traktö aldık yani sizin anlayacağınız biz çalıştık kazandık sanaiciye verdik şimdi söylermisiniz suçlu çifçiye destek hibe verdim diyen devletmi yoksa benmi suçluyum önceden bu ekipmanlara sahip değildim ama borcumda yoktu 40 baş hayvana sahipdim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi borç batağında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt