PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi borç batağında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 924648" data-attributes="member: 16201"><p><strong>Ynt: Çiftçi borç batağında</strong></p><p></p><p></p><p>Yusuf abi sana aynen katılıyorum.Bende çoğu kişi gibi gönlüm ne isterse almaya çalışan birisiyim diye bilirim maalesef.Ama babam hesabını bilir ve kimseye özenmez işini bilir misal ;</p><p>bu yıl net 250 dönüm yer işliyoruz bunun 120 dönümü icar.Traktörümüz 1973 model fiat 640 ahım şahım ekipmanımız yok daha 4 lü pulluğumuz bile yok.Neyse mal varlığımıza girmek istemiyorum bu 250 dönüm yeri 15 binlik traktör ve toplam max.20 bin tl değerinde ekipmanlarla yani toplamda 35 binlik sermaye ile işliyoruz komşumuzda 100 dönüm arazi var traktör ve ekipman sermayesi en az 100 bin.Hesabına göre davranmak en akıllıca aklını kullanırsan işini bilerek yaparsan para kazanıyo hemde çok güzel.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 924648, member: 16201"] [b]Ynt: Çiftçi borç batağında[/b] Yusuf abi sana aynen katılıyorum.Bende çoğu kişi gibi gönlüm ne isterse almaya çalışan birisiyim diye bilirim maalesef.Ama babam hesabını bilir ve kimseye özenmez işini bilir misal ; bu yıl net 250 dönüm yer işliyoruz bunun 120 dönümü icar.Traktörümüz 1973 model fiat 640 ahım şahım ekipmanımız yok daha 4 lü pulluğumuz bile yok.Neyse mal varlığımıza girmek istemiyorum bu 250 dönüm yeri 15 binlik traktör ve toplam max.20 bin tl değerinde ekipmanlarla yani toplamda 35 binlik sermaye ile işliyoruz komşumuzda 100 dönüm arazi var traktör ve ekipman sermayesi en az 100 bin.Hesabına göre davranmak en akıllıca aklını kullanırsan işini bilerek yaparsan para kazanıyo hemde çok güzel. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi borç batağında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt