PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi borç batağında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer" data-source="post: 924746" data-attributes="member: 51995"><p><strong>Ynt: Çiftçi borç batağında</strong></p><p></p><p>Kabahati biraz da kendimizde aramalıyız.taksitle veya krediyle olunca sanki bedava gibi geliyor insana sonuçta 3 veya 5 sene içinde o para ödenecek.çevremde çok insan var ihtiyacı olmadığı halde traktör yenileyen veya büyüten.kimine göre sebep herkesde var bende alim kimine göre satınca traktör para etsin.ben geçen yıl sıfır traktöre niyet ettim 65 bin liraya bıraktılar peşin para.düşündüm vereceğim para traktörden ağır gelir dedim vazgeçtim. 37 bin liraya 2010 model orijinal kabinli klimalı 1100 saatte bi motor buldum ve onu aldım.yuvarlak hesap 30 bin lira cebime kaldı ve aynı zamanda 2004 model başak ta kurulukta kaldı.hemde sıfır alacağım traktörden 10 beygir büyük oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer, post: 924746, member: 51995"] [b]Ynt: Çiftçi borç batağında[/b] Kabahati biraz da kendimizde aramalıyız.taksitle veya krediyle olunca sanki bedava gibi geliyor insana sonuçta 3 veya 5 sene içinde o para ödenecek.çevremde çok insan var ihtiyacı olmadığı halde traktör yenileyen veya büyüten.kimine göre sebep herkesde var bende alim kimine göre satınca traktör para etsin.ben geçen yıl sıfır traktöre niyet ettim 65 bin liraya bıraktılar peşin para.düşündüm vereceğim para traktörden ağır gelir dedim vazgeçtim. 37 bin liraya 2010 model orijinal kabinli klimalı 1100 saatte bi motor buldum ve onu aldım.yuvarlak hesap 30 bin lira cebime kaldı ve aynı zamanda 2004 model başak ta kurulukta kaldı.hemde sıfır alacağım traktörden 10 beygir büyük oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi borç batağında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt