PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marksman" data-source="post: 102177" data-attributes="member: 22"><p><strong>Ynt: çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....</strong></p><p></p><p></p><p>Ne diyon kardeşim sen adam akıllı konuş!Tabiki istediğimi yazarım sana mı sorcam senden mi izin alcam sen kimsin?Bu işler yaşa bakmaz bil kapasite meselesi.Bu güne kadar beni hiç bi traktör tartışmasında teknik konularda tartışırken gören olmuş mu?HAYIR.Peki neden?Çünkü çok iyi anlamam.Ama bildiğim konularda hertürlü tartışmaya varım.Bence sen de öyle yap bilmediğin konularda fazla konuşma millete yalan yanlış bilgiler verme,kendini küçük duruma düşürme.Altta kalınca hemen başka yerlere çek.Neden teknik tartışmalara girmiyon da benim yaşıma laf atıon.Hadi ben çoluk çocuğum Deniz abi de mi çoluk çoluk.Emin ol o senden bin kat daha fazla şey bilir.Sen daha Jeep in ne demek olduğunu bilmiyon girdiğin tartışmalara bak.Bence yaşından değil,bilginden mantığından büyük tartışmalara girme bu seni aşar.İstersen tartışmaya teknik konularda dewam edelim kaldırabilirsen eğer?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marksman, post: 102177, member: 22"] [b]Ynt: çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....[/b] Ne diyon kardeşim sen adam akıllı konuş!Tabiki istediğimi yazarım sana mı sorcam senden mi izin alcam sen kimsin?Bu işler yaşa bakmaz bil kapasite meselesi.Bu güne kadar beni hiç bi traktör tartışmasında teknik konularda tartışırken gören olmuş mu?HAYIR.Peki neden?Çünkü çok iyi anlamam.Ama bildiğim konularda hertürlü tartışmaya varım.Bence sen de öyle yap bilmediğin konularda fazla konuşma millete yalan yanlış bilgiler verme,kendini küçük duruma düşürme.Altta kalınca hemen başka yerlere çek.Neden teknik tartışmalara girmiyon da benim yaşıma laf atıon.Hadi ben çoluk çocuğum Deniz abi de mi çoluk çoluk.Emin ol o senden bin kat daha fazla şey bilir.Sen daha Jeep in ne demek olduğunu bilmiyon girdiğin tartışmalara bak.Bence yaşından değil,bilginden mantığından büyük tartışmalara girme bu seni aşar.İstersen tartışmaya teknik konularda dewam edelim kaldırabilirsen eğer? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt