PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 103920" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>arkadaş sen o zaman neden trakkulup sitesinde çiftçi için en iyi pikup sizce hangisi forumunda bunu anlatıyosun çifçi için deniliyo armatör için denmiyo sen yanlış yerde muhabbet etmeye çalışıyosun. buda burada insanları yanlış yönlendirme olmuyormu. sen 1,35 YTLden aldığın mazotu kullan istediğin kadar. ama geminde kullandığın mazotu pikabındada kullan ama sen bu kadar mazotu çifçilik amacı ile kullanıyormusun anladığım kadarı ile...</p><p></p><p>çünkü gerçek çifçilik yapan insan senin dediğin arabaları almaz alsada tarlada kullanmaz 50-60 bin euro para sayacan bide tarlaya gidip gelmek için kullanacan zor be birader ben daha böylesini görmedim. ama şuda var bu araçtan alanlarda tarlada ıvır zıvır işler için kullanmak için ayrı ucuz pikupta bulundurur çevremde bunlardanda var. bence konuyu acan mirza3455 te bu tarla içinde kullanılan pikuplar için konu açtı hava atmak için alınabilecek ama kesinlikle tarlada çifçilikle alakalı hiçbir işte kullanılamayacak jipleri düşünmediğini sanıyorum. </p><p></p><p>kullandığın nissan pikup gerçekten çifçiler için için ideal..</p><p></p><p>ama roro gemisinde kullandığın mazotu sanki öyle bi anlatmışsınki çifçilikte kullandığını dahi düşündüm herhalde türkiyenin en büyük çifçisi sensin diyecektim ama ne yaparsın armatör çıktın çiftçide olabilirsin ama konuşmaların çifçi gibi değil çünkü sen mazotu 3 liradan alıpta 100 km 15 lt yakan araca binmenin ne demek olduğunu anlamazsın heralde?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 103920, member: 3089"] [b]Ynt: çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....[/b] arkadaş sen o zaman neden trakkulup sitesinde çiftçi için en iyi pikup sizce hangisi forumunda bunu anlatıyosun çifçi için deniliyo armatör için denmiyo sen yanlış yerde muhabbet etmeye çalışıyosun. buda burada insanları yanlış yönlendirme olmuyormu. sen 1,35 YTLden aldığın mazotu kullan istediğin kadar. ama geminde kullandığın mazotu pikabındada kullan ama sen bu kadar mazotu çifçilik amacı ile kullanıyormusun anladığım kadarı ile... çünkü gerçek çifçilik yapan insan senin dediğin arabaları almaz alsada tarlada kullanmaz 50-60 bin euro para sayacan bide tarlaya gidip gelmek için kullanacan zor be birader ben daha böylesini görmedim. ama şuda var bu araçtan alanlarda tarlada ıvır zıvır işler için kullanmak için ayrı ucuz pikupta bulundurur çevremde bunlardanda var. bence konuyu acan mirza3455 te bu tarla içinde kullanılan pikuplar için konu açtı hava atmak için alınabilecek ama kesinlikle tarlada çifçilikle alakalı hiçbir işte kullanılamayacak jipleri düşünmediğini sanıyorum. kullandığın nissan pikup gerçekten çifçiler için için ideal.. ama roro gemisinde kullandığın mazotu sanki öyle bi anlatmışsınki çifçilikte kullandığını dahi düşündüm herhalde türkiyenin en büyük çifçisi sensin diyecektim ama ne yaparsın armatör çıktın çiftçide olabilirsin ama konuşmaların çifçi gibi değil çünkü sen mazotu 3 liradan alıpta 100 km 15 lt yakan araca binmenin ne demek olduğunu anlamazsın heralde? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
çiftçi için en iyi pick up sizce hangisi.....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt