PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 110522" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM</strong></p><p></p><p>ülkemizde bir kuraklık yaşadık geçen yıl, bu yılda kuraklık yaşadık bziler çok etki,lendik %60 civarında bir kayıp oluştu.ortalama geçen yıl dan sarkma borçlar bu yıla kaldı. buyıl da kuraklık oldu. 2008 yılını belirteyim. bnlerce çiftçi traktörünü malını neyi varsa satlığa çıkardı.çok zor anlar yaşandı üstüne gübre ve mazot artışlarıda eklenince gübresiz tarıma yapıldı.2009 hasat yılında otomatik olarak verim azlığı ön planda olacak bu sürev gelen borç ve yeni yaılan borç geçen az uz atltma yapan çiftçiyi atlatamaz hala sokacak ortadan binlece üretici daha kaybolacak şehirlere göç iş yok sosyal güvence yok kim besleyecek bu insanları yok odun kömür gıda yardımı alıştır millerti dilenmeye üretim yok dilenme daha kolay riski yok.nasıl bir yönetim anlayışı var anlayamadım.devlete daha çok yük olunmuyor mu böyle.çiftçilerin arayanı soranı yok.ziraat odaları var ne iş yapar anlayamadım. sene de bir sesleri, duyulur bir daha duyulmaz.çiftçi her yıl perişan olur satar atını katını üç gün sonra unutur.nezaman birlik olun du ki ilşte fırsat geldi ama nerede anlayacak çiftçi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 110522, member: 988"] [b]Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM[/b] ülkemizde bir kuraklık yaşadık geçen yıl, bu yılda kuraklık yaşadık bziler çok etki,lendik %60 civarında bir kayıp oluştu.ortalama geçen yıl dan sarkma borçlar bu yıla kaldı. buyıl da kuraklık oldu. 2008 yılını belirteyim. bnlerce çiftçi traktörünü malını neyi varsa satlığa çıkardı.çok zor anlar yaşandı üstüne gübre ve mazot artışlarıda eklenince gübresiz tarıma yapıldı.2009 hasat yılında otomatik olarak verim azlığı ön planda olacak bu sürev gelen borç ve yeni yaılan borç geçen az uz atltma yapan çiftçiyi atlatamaz hala sokacak ortadan binlece üretici daha kaybolacak şehirlere göç iş yok sosyal güvence yok kim besleyecek bu insanları yok odun kömür gıda yardımı alıştır millerti dilenmeye üretim yok dilenme daha kolay riski yok.nasıl bir yönetim anlayışı var anlayamadım.devlete daha çok yük olunmuyor mu böyle.çiftçilerin arayanı soranı yok.ziraat odaları var ne iş yapar anlayamadım. sene de bir sesleri, duyulur bir daha duyulmaz.çiftçi her yıl perişan olur satar atını katını üç gün sonra unutur.nezaman birlik olun du ki ilşte fırsat geldi ama nerede anlayacak çiftçi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt