PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 117868" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM</strong></p><p></p><p>Bence de devlet üzerine düşenleri yapmıyor ama hüseyin abi ' nin söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Bizim burda 2-3 senede bir motor değiştirirler.Üzerine 10 dönüm tarlası olan 100 beygirlik motor alır.Köyde bilhassa millet batsın diye uğraşırlar.Hangimiz doğru gübre atıyoruz,hangimiz toprak tahlili yaptırdık bundan önce?Burada ben kendimi de katıyorum herkes babadan gördüğünü uyguluyor.Kimse öğrenme peşinde değil.Tabii ki hakkımız yenmemeli,bunun için sonuna kadar hakkımızı aramalıyız.Şu anki destekler falan hepsi göz boyama.Yaktığın 10 lt mazotun 1 litresini faizli geri veriyor.Bunlara sesimizi çıkartmalı,evde boş oturacağımıza,kahvede kağır oynayacağımıza kooperatiflerde,ziraat odalarında görev almalıyız.Ama iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına olursa her zaman bu çiftçi hüsrana mahkum olur...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 117868, member: 110"] [b]Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM[/b] Bence de devlet üzerine düşenleri yapmıyor ama hüseyin abi ' nin söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Bizim burda 2-3 senede bir motor değiştirirler.Üzerine 10 dönüm tarlası olan 100 beygirlik motor alır.Köyde bilhassa millet batsın diye uğraşırlar.Hangimiz doğru gübre atıyoruz,hangimiz toprak tahlili yaptırdık bundan önce?Burada ben kendimi de katıyorum herkes babadan gördüğünü uyguluyor.Kimse öğrenme peşinde değil.Tabii ki hakkımız yenmemeli,bunun için sonuna kadar hakkımızı aramalıyız.Şu anki destekler falan hepsi göz boyama.Yaktığın 10 lt mazotun 1 litresini faizli geri veriyor.Bunlara sesimizi çıkartmalı,evde boş oturacağımıza,kahvede kağır oynayacağımıza kooperatiflerde,ziraat odalarında görev almalıyız.Ama iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına olursa her zaman bu çiftçi hüsrana mahkum olur... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt