PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bytk" data-source="post: 117976" data-attributes="member: 148"><p><strong>Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM</strong></p><p></p><p>halklar hakedildiği gibi yönetilirmiş galiba böyle oluyor bizimkide ama en acısıda kurunun yanında yaşda yanıyor.Her iş ve işveren kurumunun sosyal haklarını arayan bir sendika yada birliği var bizde olduğu gibi benim düşüncem bizim temsilcimiz ziraat odaları ise ziraat odaları önderliğinde hani avrupada çok cüzi miktarda bile olsa tarım girdilerinde artışlar yani zam olduğunda eylem ve gösteriler yapılıyorya bizde de buna bezer gösteriler yapılmalı.Ama tabi ben bunun yapılabileceğine inanmıyorum çünkü ülkemizde ne yazıkki .......kuyruğuna basmaz misali baştakiler birbirlerini ve menfaatlerini bildikleri ve gözettikleri için şimdiye kadar geniş çaplı olarak tarım kesiminde buna benzer gösteri ve talepler olmamış bundan sonra da olacağını tahmin bile edemiyorum. Ayrıca DEVLET sosyal bir kurumdur yani ihtiyaç sahibi vatandasına tabiki yardım eder ama düşünün ki bizdeki olduğu gibi insanları DİLENCİ gibi yapan ÜRETİME değil hazırcılığa alıştıran nasıl bir zihniyettir. eğer bu yardımlar benim ve bizim vergilerimiz emeğimizden kesiliyorsa ben hakkımı helal etmiyorum. Daha on sene öncesine kadar insanlar iş için bize gelirken şimdi biz günlüğü 50 YTL!ye günlükçü bile bulamıyoruz ben sivaslıyım kangalda çiftçilik yapıyorum 3 tane üni. okudum (ama bitmedi hiçbiri) düşününki benim memleketimde kahvelerde oturmaya yer bulamazsınız ama çalışmaya gelince adam bulamazsınız yurdum insanı ne yazıkki alıştı hazır yemeye IV.Murat ' ın sözü geldi şimdi aklıma ' ' yardım almaya alışanlar buyruk almayada alışırlar ' ' ve ne yazıkki kendilerini ve BİZİM geleceğimizi bu yardımlara satıyorlar ve daha öncede söylediğim gibi en acı yanı sizi bilmiyorum ama ben bunu, böyle yönetilmeyi, böyle bir düzeni haketmiyorum benim hükümetinizden tek isteğim diogenes ' in dediği gibi ' ' gölge etme başka ihsan istemem ' ' ve son olarakta arkadaşlar tabiki hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum ama ben bişeylerin yapılabileceğine ve değişeceğine sadece tartışma bile olsa inanmıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bytk, post: 117976, member: 148"] [b]Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM[/b] halklar hakedildiği gibi yönetilirmiş galiba böyle oluyor bizimkide ama en acısıda kurunun yanında yaşda yanıyor.Her iş ve işveren kurumunun sosyal haklarını arayan bir sendika yada birliği var bizde olduğu gibi benim düşüncem bizim temsilcimiz ziraat odaları ise ziraat odaları önderliğinde hani avrupada çok cüzi miktarda bile olsa tarım girdilerinde artışlar yani zam olduğunda eylem ve gösteriler yapılıyorya bizde de buna bezer gösteriler yapılmalı.Ama tabi ben bunun yapılabileceğine inanmıyorum çünkü ülkemizde ne yazıkki .......kuyruğuna basmaz misali baştakiler birbirlerini ve menfaatlerini bildikleri ve gözettikleri için şimdiye kadar geniş çaplı olarak tarım kesiminde buna benzer gösteri ve talepler olmamış bundan sonra da olacağını tahmin bile edemiyorum. Ayrıca DEVLET sosyal bir kurumdur yani ihtiyaç sahibi vatandasına tabiki yardım eder ama düşünün ki bizdeki olduğu gibi insanları DİLENCİ gibi yapan ÜRETİME değil hazırcılığa alıştıran nasıl bir zihniyettir. eğer bu yardımlar benim ve bizim vergilerimiz emeğimizden kesiliyorsa ben hakkımı helal etmiyorum. Daha on sene öncesine kadar insanlar iş için bize gelirken şimdi biz günlüğü 50 YTL!ye günlükçü bile bulamıyoruz ben sivaslıyım kangalda çiftçilik yapıyorum 3 tane üni. okudum (ama bitmedi hiçbiri) düşününki benim memleketimde kahvelerde oturmaya yer bulamazsınız ama çalışmaya gelince adam bulamazsınız yurdum insanı ne yazıkki alıştı hazır yemeye IV.Murat ' ın sözü geldi şimdi aklıma ' ' yardım almaya alışanlar buyruk almayada alışırlar ' ' ve ne yazıkki kendilerini ve BİZİM geleceğimizi bu yardımlara satıyorlar ve daha öncede söylediğim gibi en acı yanı sizi bilmiyorum ama ben bunu, böyle yönetilmeyi, böyle bir düzeni haketmiyorum benim hükümetinizden tek isteğim diogenes ' in dediği gibi ' ' gölge etme başka ihsan istemem ' ' ve son olarakta arkadaşlar tabiki hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum ama ben bişeylerin yapılabileceğine ve değişeceğine sadece tartışma bile olsa inanmıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt