PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 118143" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM</strong></p><p></p><p>arkadaşlar iki yıldır tarım bakanlıgına düzenli yazı yazıyorum.şikaye,dilek öneri talaep neyse nohut ve baklagilleri zor la destekleme kapsamına aldırdım.borçalrın ertelenmesini de sagladım kuraklıkdan dolayı kendi yöremizde.mazot ve gübre desteginin çok yetersiz olduğunu adaletsiz olduğunu,bugday ile arpa ki destek ve primin yanlış olduğunu daha bir çok konu da yazıyorum.kabul görüyor.ama birtek ben belki hiç kimse bakana yazmıyor.daha peşembe günü birçok konuda yazdım kayda alınmış ama herkes fikirlerini düşüncelerini yazmalı göndermeli yaönetime katılmalı boş durma olmayacak.seçimdede ceza vermek gerekecek.altarnatifi yok fikrinden vazgeçmeliyiz.hiç kimse tek degil.bulunmadık bursa kumaşı degiller.herkes haddini ve görevini bilmeli.her köyde iki üç kişi traktör aldı diye haklarımızı yanlış yere kullanmayalım.herkes almada satma da hür.elbet alınacak yenisi niye üretiliyor.ama hükümetin tarıma uyguladığı politika yanlış herkes hem fikir daha başka şeyleri arama olmamalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 118143, member: 988"] [b]Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM[/b] arkadaşlar iki yıldır tarım bakanlıgına düzenli yazı yazıyorum.şikaye,dilek öneri talaep neyse nohut ve baklagilleri zor la destekleme kapsamına aldırdım.borçalrın ertelenmesini de sagladım kuraklıkdan dolayı kendi yöremizde.mazot ve gübre desteginin çok yetersiz olduğunu adaletsiz olduğunu,bugday ile arpa ki destek ve primin yanlış olduğunu daha bir çok konu da yazıyorum.kabul görüyor.ama birtek ben belki hiç kimse bakana yazmıyor.daha peşembe günü birçok konuda yazdım kayda alınmış ama herkes fikirlerini düşüncelerini yazmalı göndermeli yaönetime katılmalı boş durma olmayacak.seçimdede ceza vermek gerekecek.altarnatifi yok fikrinden vazgeçmeliyiz.hiç kimse tek degil.bulunmadık bursa kumaşı degiller.herkes haddini ve görevini bilmeli.her köyde iki üç kişi traktör aldı diye haklarımızı yanlış yere kullanmayalım.herkes almada satma da hür.elbet alınacak yenisi niye üretiliyor.ama hükümetin tarıma uyguladığı politika yanlış herkes hem fikir daha başka şeyleri arama olmamalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt