PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sehzade" data-source="post: 118251" data-attributes="member: 17"><p><strong>Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM</strong></p><p></p><p>sercan eker01 orduyla siyasetin ne alakası var anlamadım şimdi,darbe mi istiyorsun,bir darbenin ülkeyi kaç sene geriye götüreceğini biliyormusun?bak kardeş ben hükümet yanlısı felan değilim,belki de içinizde çiftçi olarak en çok zarara uğrayanlardan da biriyiz,ama hiç bir zaman ülkemden önce kendimi düşünmem,her şeyin yolu yordamı vardır,sandık denen seçim denen bir şey var,millet hükümetiyle orada hesaplaşır...DEMOKRASİYE GÜVENECEĞİZ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sehzade, post: 118251, member: 17"] [b]Ynt: CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM[/b] sercan eker01 orduyla siyasetin ne alakası var anlamadım şimdi,darbe mi istiyorsun,bir darbenin ülkeyi kaç sene geriye götüreceğini biliyormusun?bak kardeş ben hükümet yanlısı felan değilim,belki de içinizde çiftçi olarak en çok zarara uğrayanlardan da biriyiz,ama hiç bir zaman ülkemden önce kendimi düşünmem,her şeyin yolu yordamı vardır,sandık denen seçim denen bir şey var,millet hükümetiyle orada hesaplaşır...DEMOKRASİYE GÜVENECEĞİZ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
CİFTCİ KAN AGLIYOR YARDIMLAŞALIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt