PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçi kar bekliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 289549" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: çiftçi kar bekliyor</strong></p><p></p><p>inanmayacaksınız.doga oluştu oluşalı veya nasıl anlarsan öyle deyim.ömrü billah ekilmemiş bir yerim vardı tarlanın rampası erkuntu aldım o tarlaya dedim sürecegim 5 14 aydın pulluk la sonuna kadar batırdım indirdim çok da ot vardı çalı gibi gargalar kartallar başımda dönüyor önce birşey gördüm gibi geldi karga sıgırcık kuşu zannettim çok rampa uyduk şeytana erkuntu vurduk iniyorum arkadaş bir fare kuyusun a düştüm ben detim 300-500 sen de 1000 bukara çokmu olur gözleri adam gözü gibi hiç görmedğim fareler inemedim aşagıya hem korktum hem ürperdim. ya akıl işi degil ikkez yaşadım şimdi sürmüyorum.erkunt yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 289549, member: 988"] [b]Ynt: çiftçi kar bekliyor[/b] inanmayacaksınız.doga oluştu oluşalı veya nasıl anlarsan öyle deyim.ömrü billah ekilmemiş bir yerim vardı tarlanın rampası erkuntu aldım o tarlaya dedim sürecegim 5 14 aydın pulluk la sonuna kadar batırdım indirdim çok da ot vardı çalı gibi gargalar kartallar başımda dönüyor önce birşey gördüm gibi geldi karga sıgırcık kuşu zannettim çok rampa uyduk şeytana erkuntu vurduk iniyorum arkadaş bir fare kuyusun a düştüm ben detim 300-500 sen de 1000 bukara çokmu olur gözleri adam gözü gibi hiç görmedğim fareler inemedim aşagıya hem korktum hem ürperdim. ya akıl işi degil ikkez yaşadım şimdi sürmüyorum.erkunt yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçi kar bekliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt