PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi kardeslerim yardımcı olurmusunuz lütfen ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1007629" data-attributes="member: 33105"><p>Yıllık 3 araçtan sonrası vergiye tabi yanı galerici olmanız lazım yok ben yinede alır satarım derseniz ilerde başınız maliyeye büyük cezalar ödemek için ağrır.Ayrıca sigorta fiyatları en az800 1000 TL civarı yanı 10 araç 10 milyar demek 10 aracdan yılda 40000 kazanirim vergimide oderim sigortamida derseniz yapin. Yok risk alırım aracı üstüme almam direk satarım derseniz size aracı satan kişi ne kadar güvenilir.yok sigorta yaptirmam derseniz aracin ruhsatı çıkmıyor bildiğim kadarı ile ayrıca muaynesi bitmiş arracinda satışı verilmiyor kar hesabını siz yapin.Ha birde 1 koyundan 2 ayda 300 TL para kazanılamaz kazanabilen varsa elini oluyorum banada ogretsin.1 yıl bakıp kuyularını satarsan belki 100 200 TL kalır sizin anlattığımız gibi olsa buradaki tüm arkadaslarim ben dahil coook zengin olurduk...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1007629, member: 33105"] Yıllık 3 araçtan sonrası vergiye tabi yanı galerici olmanız lazım yok ben yinede alır satarım derseniz ilerde başınız maliyeye büyük cezalar ödemek için ağrır.Ayrıca sigorta fiyatları en az800 1000 TL civarı yanı 10 araç 10 milyar demek 10 aracdan yılda 40000 kazanirim vergimide oderim sigortamida derseniz yapin. Yok risk alırım aracı üstüme almam direk satarım derseniz size aracı satan kişi ne kadar güvenilir.yok sigorta yaptirmam derseniz aracin ruhsatı çıkmıyor bildiğim kadarı ile ayrıca muaynesi bitmiş arracinda satışı verilmiyor kar hesabını siz yapin.Ha birde 1 koyundan 2 ayda 300 TL para kazanılamaz kazanabilen varsa elini oluyorum banada ogretsin.1 yıl bakıp kuyularını satarsan belki 100 200 TL kalır sizin anlattığımız gibi olsa buradaki tüm arkadaslarim ben dahil coook zengin olurduk... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi kardeslerim yardımcı olurmusunuz lütfen ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt