PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Kayıt Sistemine kimler kayıt olabilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cmylmzzzz" data-source="post: 1037508" data-attributes="member: 74494"><p>Değerli arkadaşım öncellikle yazdıklarınızı tek tek dikkatlice okudum. Biz ailecek yıllık ortalama 750 dekar yer işliyoruz bunların bir kısmı icar kalanı bizim. Çiftçilik işine gelirsek bir hevesle başlayan insanlarla karıştırıyorsunuz ben ve benim gibileri. Bu toprak bana babadan kaldı ve ben bunu işleyeceğim en doğal hakkım. Benim yaptığım çiftçilikle Türk ekonomisi batmaz aksine ilerler diye düşünüyorum çünkü etrafımda kim yıkılacak olsa maddi manevi ekipman traktör bilek gücü fark etmez hep yanındayım. Ayrıca başlıkta da belirttiğim gibi ÇKS'ye kayıt yaptırabilir miyim diye sordum benim çiftçiliğimi irdeleyin diye değil. Kimse bu memurluğu da bedava vermedi çektiğim emeği ben bilirim zerre haram olmadı işimin içinde olmaz Elhamdülillah.İşimi profesyonel olarak yaptığımdan da emin olabilirsiniz belki 5 yıllık bir öğretmenlik hayatım var ama çekirdekten çiftçiyim övünmek gibi olmasın Tüm yorum yapan arkadaşlara ayrı ayrı selam eder iyi forumlar bereketli ürünler dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cmylmzzzz, post: 1037508, member: 74494"] Değerli arkadaşım öncellikle yazdıklarınızı tek tek dikkatlice okudum. Biz ailecek yıllık ortalama 750 dekar yer işliyoruz bunların bir kısmı icar kalanı bizim. Çiftçilik işine gelirsek bir hevesle başlayan insanlarla karıştırıyorsunuz ben ve benim gibileri. Bu toprak bana babadan kaldı ve ben bunu işleyeceğim en doğal hakkım. Benim yaptığım çiftçilikle Türk ekonomisi batmaz aksine ilerler diye düşünüyorum çünkü etrafımda kim yıkılacak olsa maddi manevi ekipman traktör bilek gücü fark etmez hep yanındayım. Ayrıca başlıkta da belirttiğim gibi ÇKS'ye kayıt yaptırabilir miyim diye sordum benim çiftçiliğimi irdeleyin diye değil. Kimse bu memurluğu da bedava vermedi çektiğim emeği ben bilirim zerre haram olmadı işimin içinde olmaz Elhamdülillah.İşimi profesyonel olarak yaptığımdan da emin olabilirsiniz belki 5 yıllık bir öğretmenlik hayatım var ama çekirdekten çiftçiyim övünmek gibi olmasın Tüm yorum yapan arkadaşlara ayrı ayrı selam eder iyi forumlar bereketli ürünler dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Kayıt Sistemine kimler kayıt olabilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt