PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Kayıt Sistemine kimler kayıt olabilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1037586" data-attributes="member: 74139"><p>Sizden küçüğüm ama çok genç değilim abi. Kendi adıma söyleyeyim. ben isterdim tarım alanında eğitim almak. Ziraat Lisesini kazanamadım. bizim zamanımızda öys de 4 matematik neti olmayınca Fen puanı hesaplanmıyordu. Ziraat Müh. yazamadım bile. Veterinerlik ise Tıp puanının bi altındaydı. Diş hekimliği puanı gibiydi. Onu hayal bile edemiyordum. Öğretmenliğim boyunca da öğrencilerim iyi bi vatan evladı olsun diye didindim durdum. Çok şükür bi çoğu da oldu. Ama beni hayal kırıklığına uğratacak çok durum da yaşadım. Son 10 yılda ise, her geçen yıl önceki yıllardaki öğrencilerimin olumsuzluklarını bile arar duruma geldim. Ben o çocukları da suçlamıyorum ama değerlerimiz çok aşınıyor toplum olarak. Belki bunlar daha çok itmiştir beni bitki ve hayvanlarla uğraşmaya. Para etseler de etmeseler de yediklerini inkar etmiyorlar. </p><p>Forumdaki hiç bir kardeşimi de incitmek istemem, yazılarımı tekrar inceledim, hakaret içermiyor. kırmışsam özür dilerim.</p><p>Konu zaten çiftçi kayıt sistemine memurun kayıt olunabilir mi sorusuydu? ben de kısaca cevap vermiştim. desteklemelerden nerelere geldi. dağıldı gitti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1037586, member: 74139"] Sizden küçüğüm ama çok genç değilim abi. Kendi adıma söyleyeyim. ben isterdim tarım alanında eğitim almak. Ziraat Lisesini kazanamadım. bizim zamanımızda öys de 4 matematik neti olmayınca Fen puanı hesaplanmıyordu. Ziraat Müh. yazamadım bile. Veterinerlik ise Tıp puanının bi altındaydı. Diş hekimliği puanı gibiydi. Onu hayal bile edemiyordum. Öğretmenliğim boyunca da öğrencilerim iyi bi vatan evladı olsun diye didindim durdum. Çok şükür bi çoğu da oldu. Ama beni hayal kırıklığına uğratacak çok durum da yaşadım. Son 10 yılda ise, her geçen yıl önceki yıllardaki öğrencilerimin olumsuzluklarını bile arar duruma geldim. Ben o çocukları da suçlamıyorum ama değerlerimiz çok aşınıyor toplum olarak. Belki bunlar daha çok itmiştir beni bitki ve hayvanlarla uğraşmaya. Para etseler de etmeseler de yediklerini inkar etmiyorlar. Forumdaki hiç bir kardeşimi de incitmek istemem, yazılarımı tekrar inceledim, hakaret içermiyor. kırmışsam özür dilerim. Konu zaten çiftçi kayıt sistemine memurun kayıt olunabilir mi sorusuydu? ben de kısaca cevap vermiştim. desteklemelerden nerelere geldi. dağıldı gitti. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Kayıt Sistemine kimler kayıt olabilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt