PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Kayıt Sistemine kimler kayıt olabilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FFATİH" data-source="post: 1037609" data-attributes="member: 58516"><p>Çiftçi,okumuş,okumamış,memur,işci vb bu memlekete hilesiz bi gram mahsul yetiştiren üreten herkese tesekkur ediyorum.Arkadaşlar aynı gemideyiz.böyle meseleler için birbirimize düşmeyelim.bu ülke toprakları üreim yapmak isteyen hekeze yeter artar bizide doyurur.asıl mesele bizim emeklerimizi çalanlar geçen sezon bugdayı ucuza alanlar bu sene una niye zam koydular.Eti 23 liraya alanlar 40-45 liraya niye satıyorlar kim bu aracı,komisyoncular nerdeler ne haldeler.EMİN olun hepsi bulunduğumuz köyün kasabanın ilçenin ilin zenginleri çıkar sizde araştırın.valla ben hiç komisyoncudan zengin çifçi görmedin.hemde oturduğu yerden çiftçinin 9 ay bir anne gibi baktığı mahsulunu beğenmeyerek alanlardır bizim tartısacaklarımız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FFATİH, post: 1037609, member: 58516"] Çiftçi,okumuş,okumamış,memur,işci vb bu memlekete hilesiz bi gram mahsul yetiştiren üreten herkese tesekkur ediyorum.Arkadaşlar aynı gemideyiz.böyle meseleler için birbirimize düşmeyelim.bu ülke toprakları üreim yapmak isteyen hekeze yeter artar bizide doyurur.asıl mesele bizim emeklerimizi çalanlar geçen sezon bugdayı ucuza alanlar bu sene una niye zam koydular.Eti 23 liraya alanlar 40-45 liraya niye satıyorlar kim bu aracı,komisyoncular nerdeler ne haldeler.EMİN olun hepsi bulunduğumuz köyün kasabanın ilçenin ilin zenginleri çıkar sizde araştırın.valla ben hiç komisyoncudan zengin çifçi görmedin.hemde oturduğu yerden çiftçinin 9 ay bir anne gibi baktığı mahsulunu beğenmeyerek alanlardır bizim tartısacaklarımız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Kayıt Sistemine kimler kayıt olabilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt