PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ciftci mallari korumasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 926548" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: ciftci mallari korumasi</strong></p><p></p><p>Çalışkan anlayışlı becerikli insanlar olunca kurumun başında yine işler iyi yürüyor ama ters insanlar olunca daha sıkıntı .</p><p></p><p>Birkaç yıl önce benim biçme ve bağlama işlerimi yapan doğma büyüme bu kasabalı arkadaş çmk bünyesinde çalışmak istemedi.</p><p></p><p>Bizde çmk biçer organizasyonu yapar paraları toplar biçerlere iş gösterir falan </p><p></p><p>Bizim biçerci ben serbest çalışçam dedi bana biçtirenleri biçer işime bakarım dedi bizim çmk yönetimi, yok çalışamazsın her gün ceza yazarız </p><p></p><p>Ya bizimle çalışırsın yada git burdan , nereye gidecek adam kendi kasabasından .</p><p></p><p>O sezon ilk biçtirenlerdenim kabak benim başıma patladı ama ben biçerci arkadaşım olduğu için sonuna kadar desteklerim dedim .</p><p></p><p>Biçerciye her gün telefon banada telefon geliyor biçemezsiniz diye bizin işler yarı oldu iş iyice karıştı başladı ilçe tarım kişe karışmaya çalışamazsınız gibi .</p><p>Biçerci arkadaşa dedim git iyi bir avukat bul başımız dede girecek tam sezon ortası bir gün biçerin yanına gittim arpa biçiyoruz</p><p> Baktım ilçe tarımın arabası biçerin yanında siyah plakalı siyah gözlük takmış bizim zraatçı arkadaşlar birde bizim çmk da çalışan arkadaş .</p><p></p><p>Görünce zaten dedim tamam oldu şimdi sinirden elim ayağım titriyor biçerde duruyor .</p><p></p><p>Tam biçerin yanına vardım ilça tarımın araba işi bitmiş ayrıldı uzaklaştı ben yetişemedim .</p><p></p><p>Ne oldu dedim biçerin şöförüne, biçeri bağladılar dedi bırak biçemezsin demişler .</p><p></p><p>İLçe tarımın araba biraz uzaklaştı durdular ve seslendiler biz sizi arayıncaya kadar devam edin dediler , bende duydum .</p><p></p><p>Aradım biçer sahibi arkadaşı dedi ben ilçe tarım müdürünün yanındayım dedi müdür bize hak vermiş durduramaz kimse sizi karışazmalar demiş </p><p></p><p>Müdürden habersiz birkaç ilçe tarım görevlisi ile gelmişler biçeri bağlamaya sonra müdür bırakın karışmayın adamlar zaten gergin birde sğz germeyin demiş </p><p></p><p>Sağ olsun o müdür ilgilendi bırakmadı o sezon hep geldi sordu nasıl sorun varmı diye.</p><p></p><p>Kaymakama dilekçe vermiştik , kaymakamda karışmaz size demişti .</p><p></p><p>Çmk yönetimindeki lerde arkadaşlarım hala konuşup görüşüyorum zeyir ettiler o sezon harmanı bana .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 926548, member: 25443"] [b]Ynt: ciftci mallari korumasi[/b] Çalışkan anlayışlı becerikli insanlar olunca kurumun başında yine işler iyi yürüyor ama ters insanlar olunca daha sıkıntı . Birkaç yıl önce benim biçme ve bağlama işlerimi yapan doğma büyüme bu kasabalı arkadaş çmk bünyesinde çalışmak istemedi. Bizde çmk biçer organizasyonu yapar paraları toplar biçerlere iş gösterir falan Bizim biçerci ben serbest çalışçam dedi bana biçtirenleri biçer işime bakarım dedi bizim çmk yönetimi, yok çalışamazsın her gün ceza yazarız Ya bizimle çalışırsın yada git burdan , nereye gidecek adam kendi kasabasından . O sezon ilk biçtirenlerdenim kabak benim başıma patladı ama ben biçerci arkadaşım olduğu için sonuna kadar desteklerim dedim . Biçerciye her gün telefon banada telefon geliyor biçemezsiniz diye bizin işler yarı oldu iş iyice karıştı başladı ilçe tarım kişe karışmaya çalışamazsınız gibi . Biçerci arkadaşa dedim git iyi bir avukat bul başımız dede girecek tam sezon ortası bir gün biçerin yanına gittim arpa biçiyoruz Baktım ilçe tarımın arabası biçerin yanında siyah plakalı siyah gözlük takmış bizim zraatçı arkadaşlar birde bizim çmk da çalışan arkadaş . Görünce zaten dedim tamam oldu şimdi sinirden elim ayağım titriyor biçerde duruyor . Tam biçerin yanına vardım ilça tarımın araba işi bitmiş ayrıldı uzaklaştı ben yetişemedim . Ne oldu dedim biçerin şöförüne, biçeri bağladılar dedi bırak biçemezsin demişler . İLçe tarımın araba biraz uzaklaştı durdular ve seslendiler biz sizi arayıncaya kadar devam edin dediler , bende duydum . Aradım biçer sahibi arkadaşı dedi ben ilçe tarım müdürünün yanındayım dedi müdür bize hak vermiş durduramaz kimse sizi karışazmalar demiş Müdürden habersiz birkaç ilçe tarım görevlisi ile gelmişler biçeri bağlamaya sonra müdür bırakın karışmayın adamlar zaten gergin birde sğz germeyin demiş Sağ olsun o müdür ilgilendi bırakmadı o sezon hep geldi sordu nasıl sorun varmı diye. Kaymakama dilekçe vermiştik , kaymakamda karışmaz size demişti . Çmk yönetimindeki lerde arkadaşlarım hala konuşup görüşüyorum zeyir ettiler o sezon harmanı bana . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ciftci mallari korumasi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt