PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ciftci mallari korumasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mumtu00" data-source="post: 926658" data-attributes="member: 55994"><p><strong>Ynt: ciftci mallari korumasi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaslar size daha once cmk ile basima gelen bir olayi anlatayim.</p><p>ben ufakken b.bas hayvanlarimiz vardi.neyse bunlar beni hayvan otlatirken yakaladi babamin adini hangi koylu oldugumuzu sordu.bende sıkıladım bı isim bir hafta boyle idare ettim geliyo gidiyolar mektup gelmedi mi size bi daha buraya gelme diye uyarida bulunuyorlar bende gelmedi deyip gecistiriyordum.ama yine ayni yerlerde hayvan otlatiyorum.</p><p>neyse bunlar ona buna sorarak pederin ismini ogrenmisler geldiler .niye yalan soyluyon filan .sonra gercekten mektup geldi eve bu cmk dan .b.bas hayvan basi belli bir para talep ediliyor o parayi yatirinca serbest yatirmassak bu hayvan yayamayacagimizi mektupla bildirmisler yine icra avukat ucretleri odenmedigi taktirde bizden kesilecekmis.neyse biz bunlara hic para vermedik .ben yine hayvan yaymaya devam ediyrm. Bu sefer baban kuruma gelsin diye konusmaya basladilar .gelip gidip peder kuruma gelsin diyorlar .peder de hic orali olmadi .</p><p>velhasil bunlara bisey koklatmadik.eve belki 10 adet kagit gelmistir.ama ilgilenen yok.</p><p>sonraki seneler zaten peder hayvanlari azaltti ve yavas yavas araziye cevirdi.o gun bugun bize ne icra geldi ne paralarini odedik.</p><p></p><p>Velhasil bunlara kendi isteginle para verince alabiliyolar zorla alamiyolar oyle bi yetkileri yok.icramis masraflar sana yikilacakmis bunlar korkutup para almak amac bu bunlarda.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mumtu00, post: 926658, member: 55994"] [b]Ynt: ciftci mallari korumasi[/b] Arkadaslar size daha once cmk ile basima gelen bir olayi anlatayim. ben ufakken b.bas hayvanlarimiz vardi.neyse bunlar beni hayvan otlatirken yakaladi babamin adini hangi koylu oldugumuzu sordu.bende sıkıladım bı isim bir hafta boyle idare ettim geliyo gidiyolar mektup gelmedi mi size bi daha buraya gelme diye uyarida bulunuyorlar bende gelmedi deyip gecistiriyordum.ama yine ayni yerlerde hayvan otlatiyorum. neyse bunlar ona buna sorarak pederin ismini ogrenmisler geldiler .niye yalan soyluyon filan .sonra gercekten mektup geldi eve bu cmk dan .b.bas hayvan basi belli bir para talep ediliyor o parayi yatirinca serbest yatirmassak bu hayvan yayamayacagimizi mektupla bildirmisler yine icra avukat ucretleri odenmedigi taktirde bizden kesilecekmis.neyse biz bunlara hic para vermedik .ben yine hayvan yaymaya devam ediyrm. Bu sefer baban kuruma gelsin diye konusmaya basladilar .gelip gidip peder kuruma gelsin diyorlar .peder de hic orali olmadi . velhasil bunlara bisey koklatmadik.eve belki 10 adet kagit gelmistir.ama ilgilenen yok. sonraki seneler zaten peder hayvanlari azaltti ve yavas yavas araziye cevirdi.o gun bugun bize ne icra geldi ne paralarini odedik. Velhasil bunlara kendi isteginle para verince alabiliyolar zorla alamiyolar oyle bi yetkileri yok.icramis masraflar sana yikilacakmis bunlar korkutup para almak amac bu bunlarda..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ciftci mallari korumasi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt