PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÇİFTÇİ ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cmylmzzzz" data-source="post: 1263820" data-attributes="member: 74494"><p>2000 öncesi bankada hep vadede paramız olurdu küçük çaplı birikim yapardı ailemiz. Inek koyun arı çoktu ama para etmezdi hayvan pek.Ilceye gitmek zulüm olurdu. Araba yok olana da yalvaracaksın beni de al diye. Muhannetlik çoktu kimse kimseye malzemesini vermek istemezdi el kapısında rezil olurduk.1999 da motor aldık ödeyene kadar imanımız gevredi.</p><p></p><p>2000 sonrasında 2016 ya kadar rahattık.Urune talep vardı pek para etmese de. Faizler düşüktü. Kimseye muhtaç olmadan hem malzemeni hem traktörünü alabiliyordun. Araba artık olmayan yok şükürler olsun. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.</p><p></p><p>Son 3 yıldır ise o kadar iyimser değilim. Parası olan korkuyor olmayan faizlerden yanaşamıyor hiçbir şeye. 34 lü bebek bezi dün itibariyle 77.50 tl. Allah hepimize yardım etsin bu dar günlerden feraha erelim tekrar.</p><p></p><p>Bu benim izlenimim. Amacım ne kimseyi övmek ne de yere sokmak. Eğri oturup doğru konuşalım istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cmylmzzzz, post: 1263820, member: 74494"] 2000 öncesi bankada hep vadede paramız olurdu küçük çaplı birikim yapardı ailemiz. Inek koyun arı çoktu ama para etmezdi hayvan pek.Ilceye gitmek zulüm olurdu. Araba yok olana da yalvaracaksın beni de al diye. Muhannetlik çoktu kimse kimseye malzemesini vermek istemezdi el kapısında rezil olurduk.1999 da motor aldık ödeyene kadar imanımız gevredi. 2000 sonrasında 2016 ya kadar rahattık.Urune talep vardı pek para etmese de. Faizler düşüktü. Kimseye muhtaç olmadan hem malzemeni hem traktörünü alabiliyordun. Araba artık olmayan yok şükürler olsun. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Son 3 yıldır ise o kadar iyimser değilim. Parası olan korkuyor olmayan faizlerden yanaşamıyor hiçbir şeye. 34 lü bebek bezi dün itibariyle 77.50 tl. Allah hepimize yardım etsin bu dar günlerden feraha erelim tekrar. Bu benim izlenimim. Amacım ne kimseyi övmek ne de yere sokmak. Eğri oturup doğru konuşalım istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÇİFTÇİ ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt