PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÇİFTÇİ ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Güçlü-18" data-source="post: 1263927" data-attributes="member: 81278"><p>Valla ne söyleyeyim alıntı yapılacak bir sürü yorum var. Önce şunu bilmeliyiz ki huzur parada değil. Bak bazı arkadaşların dediği gibi eskiden hiç birşey yoktu ama huzur vardı,bereket vardı, mutluluk vardı, yapılan işin bir anlamı vardı. Eeeee şimdi faiz ile traktör alırsan (faiz haram) bereket mi olur.olmaz. diyor ki bazı arkadaşlar borç ile aldık borcumuz var . Alma eskisi gibi yap işini borcun olmasın. Ona da yanasmiyoruz...her şeyi devletten beklememek lazım. Tamam teknoloji takip edelim elin gavuru aya giderken biz yaya kalmayalim ama bence birazda suç bizim kendi insanımızda. Herkes ayağını yorganına göre uzatirsa sorun olmaz. Burda herkes 70-90 100+++ beygir traktörlerden bahsediyor. Ben 240 MF ile ite Kalka iş yapıyorum. Allah herkese bol bereketli riziklar versin kimsenin malında gözümüz yok lakin bende tutup 110 beygir klimalı kabinli bir traktör almak istemem mi isterim. Ama alamıyorum. Eeeee gider de faiz ile alırsam sonra da ödeyemeyince yandım anam türküsünü söylerim. Sonra noldu çiftçi ölmüş. Ölene ancak dua edilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Güçlü-18, post: 1263927, member: 81278"] Valla ne söyleyeyim alıntı yapılacak bir sürü yorum var. Önce şunu bilmeliyiz ki huzur parada değil. Bak bazı arkadaşların dediği gibi eskiden hiç birşey yoktu ama huzur vardı,bereket vardı, mutluluk vardı, yapılan işin bir anlamı vardı. Eeeee şimdi faiz ile traktör alırsan (faiz haram) bereket mi olur.olmaz. diyor ki bazı arkadaşlar borç ile aldık borcumuz var . Alma eskisi gibi yap işini borcun olmasın. Ona da yanasmiyoruz...her şeyi devletten beklememek lazım. Tamam teknoloji takip edelim elin gavuru aya giderken biz yaya kalmayalim ama bence birazda suç bizim kendi insanımızda. Herkes ayağını yorganına göre uzatirsa sorun olmaz. Burda herkes 70-90 100+++ beygir traktörlerden bahsediyor. Ben 240 MF ile ite Kalka iş yapıyorum. Allah herkese bol bereketli riziklar versin kimsenin malında gözümüz yok lakin bende tutup 110 beygir klimalı kabinli bir traktör almak istemem mi isterim. Ama alamıyorum. Eeeee gider de faiz ile alırsam sonra da ödeyemeyince yandım anam türküsünü söylerim. Sonra noldu çiftçi ölmüş. Ölene ancak dua edilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÇİFTÇİ ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt