PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi perişan!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 872619" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: Çiftçi perişan!</strong></p><p></p><p>hepimiz böyle aklıselim konuşsak...</p><p>burada kendimizi daha aydınlık günlere taşıyacak siyasette yaparız. </p><p>ama efendiler.....</p><p>biz birbirimizin siyasi görüşünü bir türlü hazmedemedik...</p><p>herşeyi başarıyoruz burda tıkanıyoruz.</p><p>eminimki hiçbir siyasi dönemde çiftçi rahat etmedi...</p><p>bizde yüzyıllardır dededen çiftçiyiz..</p><p>buralardaki en büyük araziyi işletiyoruz..</p><p>ama ne babamdan ne dedemden nede onlardan önceki </p><p>aile fertlerinden...</p><p>hatta etrafımızdaki hiç kimsenin..</p><p>devlet yönetiminden memnun olduğu görülmemiş. .</p><p>Ürün iyi para etse.. ben kazandım fıtratı...</p><p>para etmese devlet çiftçiyi batırdı nidası...</p><p>abiler.....</p><p>bir kez daha belirtiyorum...</p><p>bu ülkede hiçbir yönetim. .. çiftçiye para kazandırmaz.</p><p>sadece bizim beklentimiz kötünün iyisi beklentisi..</p><p>lafı uzatmayalım. ..</p><p>ben sizleri kaybetmek istemem...</p><p>biz anca birbirimizi burada bulduk..</p><p>dahada kaybetmeyelim....</p><p>SEVDİKLERİNİZLE SİYASET YAPMAYIN...</p><p>ONLAR YOLLARINA DEVAM EDER...</p><p>SİZ İSE DOSTLARINIZI KAYBETMEKLE KALIRSINIZ...</p><p>bu lafım nacizane... kimseye vurgu yapmadım. .</p><p>ben tayyibin çift şeritli yollarını. .</p><p>hastaneler ve okullardaki yeniliklerinide sevdim...</p><p>milliyetçilerin vatanı savunmasınada destek verdim...</p><p>üç hilali görünce gurulandım..göklere haykırdım vatanım varol diye...</p><p>gel görki chp ' nin bireysel özgürlükçü tavrına hayran kaldım. ..</p><p>istediğin gibi ama saygılı yaşama ilkesini beğendim. .</p><p>herkesi olduğu gibi sevdim...</p><p>yine seviyorum...hep seveceğim...</p><p>Çünkü ben bu ülkeyi seviyorun..</p><p>ve birdaha söylüyorum. ..</p><p>GELİN BİRLİK OLALIM...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 872619, member: 26155"] [b]Ynt: Çiftçi perişan![/b] hepimiz böyle aklıselim konuşsak... burada kendimizi daha aydınlık günlere taşıyacak siyasette yaparız. ama efendiler..... biz birbirimizin siyasi görüşünü bir türlü hazmedemedik... herşeyi başarıyoruz burda tıkanıyoruz. eminimki hiçbir siyasi dönemde çiftçi rahat etmedi... bizde yüzyıllardır dededen çiftçiyiz.. buralardaki en büyük araziyi işletiyoruz.. ama ne babamdan ne dedemden nede onlardan önceki aile fertlerinden... hatta etrafımızdaki hiç kimsenin.. devlet yönetiminden memnun olduğu görülmemiş. . Ürün iyi para etse.. ben kazandım fıtratı... para etmese devlet çiftçiyi batırdı nidası... abiler..... bir kez daha belirtiyorum... bu ülkede hiçbir yönetim. .. çiftçiye para kazandırmaz. sadece bizim beklentimiz kötünün iyisi beklentisi.. lafı uzatmayalım. .. ben sizleri kaybetmek istemem... biz anca birbirimizi burada bulduk.. dahada kaybetmeyelim.... SEVDİKLERİNİZLE SİYASET YAPMAYIN... ONLAR YOLLARINA DEVAM EDER... SİZ İSE DOSTLARINIZI KAYBETMEKLE KALIRSINIZ... bu lafım nacizane... kimseye vurgu yapmadım. . ben tayyibin çift şeritli yollarını. . hastaneler ve okullardaki yeniliklerinide sevdim... milliyetçilerin vatanı savunmasınada destek verdim... üç hilali görünce gurulandım..göklere haykırdım vatanım varol diye... gel görki chp ' nin bireysel özgürlükçü tavrına hayran kaldım. .. istediğin gibi ama saygılı yaşama ilkesini beğendim. . herkesi olduğu gibi sevdim... yine seviyorum...hep seveceğim... Çünkü ben bu ülkeyi seviyorun.. ve birdaha söylüyorum. .. GELİN BİRLİK OLALIM... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi perişan!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt