PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇİFTÇİ SİGORTASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 631416" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: ÇİFTÇİ SİGORTASI</strong></p><p></p><p>eskiler 154 yeniler de 200 civarı ödüyor.eskiden kastım 2007 öncesi sanırım.yenilerde 2010 sonrası olanlar.</p><p></p><p></p><p>her ay vize yaptırmaya gerek olmayanlar yeni katılım yapanlar.eskiler, yani ben hala her ay gidip vize yaptırmak zorundayım.ama yeniler bankadan aylık ödemesini yaptığı an tamam.ayrı bir vizeye gerek yok.2007 de tarım ssk ya girdim.2008 de de bir tarla aldım.tabi ben tarla aldınmı tarım ssk iptal diye biliyorum.çünkü işci sınıfında oluyormuşuz.tarla aldığımız zaman tarım bağkuruna geçmem gerekmiş.neyse bende gittim direk bağkura kaydımı yaptırdım.tabi bağkur benden ssk çıktısı falanda istemedi ne işse.bir ay bağkura yatırdım baktım tarım ssk hala devam ediyor.gittim ssk ya.anlattım durumu.dedim ben tarla aldım artık bağkura geçmem gerek diye ama olmadı.ordaki şef artık yasanın deyiştiğini tarım ssklılarında tarla alabileceğini ve kesinlikle tarım ssk hakkım varken bağkura geçmemem gerektiğini söyledi ve kendi saolsun bağkurdan bir yetkiliyi arayarak bağkurumu hemen iptal ettirdi.bende aynı öyle biliyordum.herhangi gayri menkulu olanlar tarım ssk lı olamaz biliyordum ama sanırım onda da bir düzenleme olmuş.ama inanın emeklilik durumunu hiç araştırmadım.bakalım 65 e kim öle kim kala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 631416, member: 21790"] [b]Ynt: ÇİFTÇİ SİGORTASI[/b] eskiler 154 yeniler de 200 civarı ödüyor.eskiden kastım 2007 öncesi sanırım.yenilerde 2010 sonrası olanlar. her ay vize yaptırmaya gerek olmayanlar yeni katılım yapanlar.eskiler, yani ben hala her ay gidip vize yaptırmak zorundayım.ama yeniler bankadan aylık ödemesini yaptığı an tamam.ayrı bir vizeye gerek yok.2007 de tarım ssk ya girdim.2008 de de bir tarla aldım.tabi ben tarla aldınmı tarım ssk iptal diye biliyorum.çünkü işci sınıfında oluyormuşuz.tarla aldığımız zaman tarım bağkuruna geçmem gerekmiş.neyse bende gittim direk bağkura kaydımı yaptırdım.tabi bağkur benden ssk çıktısı falanda istemedi ne işse.bir ay bağkura yatırdım baktım tarım ssk hala devam ediyor.gittim ssk ya.anlattım durumu.dedim ben tarla aldım artık bağkura geçmem gerek diye ama olmadı.ordaki şef artık yasanın deyiştiğini tarım ssklılarında tarla alabileceğini ve kesinlikle tarım ssk hakkım varken bağkura geçmemem gerektiğini söyledi ve kendi saolsun bağkurdan bir yetkiliyi arayarak bağkurumu hemen iptal ettirdi.bende aynı öyle biliyordum.herhangi gayri menkulu olanlar tarım ssk lı olamaz biliyordum ama sanırım onda da bir düzenleme olmuş.ama inanın emeklilik durumunu hiç araştırmadım.bakalım 65 e kim öle kim kala. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇİFTÇİ SİGORTASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt