PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi televizyonuna kavuştu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 237724" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: TOPRAK TV</strong></p><p></p><p>Sürekli aynı yayınları gosterıyorlar yaklasık ıkı yıldır hemen hergun ızlıyorum sıkı takıpcısıyım ama hep aynı hep aynı bıde bazı konuları cok abartıyorlar fazla ınandırıcı gelmıyor ben daha cok tarla ekıpmanları traktor bakımı gıbı yayınları daha faydalı buluyorum bıde fuara goruntulerı guzel ama dıgerlerı hep reklam benım toprak tv den daha once sıtedede yorum yapmıstım ıstedıgım sey su traktor ve tarla ekıpmanlarının detaylı tanıtımları marka ve model tanıtımları ayrıca 0 _100 traktor tanıtım programı gıbı seyler ıstemıstım hatta arkadsın bıurısıde 0_40 arası olsun demıstı ne bıleyım işte bız cıftcıler ıcın daha verımlı ve reklam kokmayan prıgramlar yayınlamalılar bence ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 237724, member: 16973"] [b]Ynt: TOPRAK TV[/b] Sürekli aynı yayınları gosterıyorlar yaklasık ıkı yıldır hemen hergun ızlıyorum sıkı takıpcısıyım ama hep aynı hep aynı bıde bazı konuları cok abartıyorlar fazla ınandırıcı gelmıyor ben daha cok tarla ekıpmanları traktor bakımı gıbı yayınları daha faydalı buluyorum bıde fuara goruntulerı guzel ama dıgerlerı hep reklam benım toprak tv den daha once sıtedede yorum yapmıstım ıstedıgım sey su traktor ve tarla ekıpmanlarının detaylı tanıtımları marka ve model tanıtımları ayrıca 0 _100 traktor tanıtım programı gıbı seyler ıstemıstım hatta arkadsın bıurısıde 0_40 arası olsun demıstı ne bıleyım işte bız cıftcıler ıcın daha verımlı ve reklam kokmayan prıgramlar yayınlamalılar bence ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçi televizyonuna kavuştu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt