PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÇİFTÇİ VE YOKSULARA KÖTÜ HABER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 606358" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: ÇİFTÇİ VE YOKSULARA KÖTÜ HABER</strong></p><p></p><p>verin arkadaş daha çok oy verin bunlara ki daha çok sevsinler sizi</p><p></p><p>hadi ben ve benim gibi bunlara sandıkta çelme takanlara sözüm yokta sandıkta bunların kucagına oturupta şuanda aglayanlara ne demeli allah sizi daha kötü duruma düşürsün inşallah</p><p></p><p>kendiniz ettiniz ama kendiniz bulmadınız hepimiz bulduk </p><p></p><p>üretimimiz masrafa gidiyordu desteklemelerde o yılın net karı oluyordu onuda alın bogaz tokluguna çalışalım olmadı hobi niyetine yapalım çiftçiligi hatta nasılsa tarlamızı bahçemizi traktörümüzü aletimizi kayıt altına aldınız onlarada yeni vergiler koyun da tam olsun</p><p></p><p>nasılsa </p><p>size oy verenler koyun oldugundan sevseniz bile bişey demiyorlar padişahım çok yaşa peygamber gibi adamsın diyorlar</p><p>size oy vermeyenlerde koyun oldugundan bukadar zulüme bu kadar eziyete ragmen haklı oldukları halde sustukları için(biride benim malesef)</p><p>ye ye bitmez bu memleketin zenginligi sizin gibi adamlar karun olur millet köle olur </p><p></p><p>ona vergi buna vergi</p><p>ona zam buna zam</p><p>ona ceza buna ceza</p><p>sanal alemde yazılan cümlelere bile ceza </p><p>facebookta yazdıgım yazılar yüzünden ceza almış biri olarak bunlara daha çok şeyler söyleyesim geliyorda olmuyor işte</p><p></p><p>iş muhalefetin liderlerinde biter bizdede malesef muhalefetin liderleri zayıf</p><p>muhalefet muhalefet olamazsa ikdidar memleketide satar biizi de satar ruhumuz duymaz</p><p></p><p>artık sabır sabır deme vakti geçti artık adam gibi bir lider lazım ki bu adaletsiz düzene dur diyelim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 606358, member: 33118"] [b]Ynt: ÇİFTÇİ VE YOKSULARA KÖTÜ HABER[/b] verin arkadaş daha çok oy verin bunlara ki daha çok sevsinler sizi hadi ben ve benim gibi bunlara sandıkta çelme takanlara sözüm yokta sandıkta bunların kucagına oturupta şuanda aglayanlara ne demeli allah sizi daha kötü duruma düşürsün inşallah kendiniz ettiniz ama kendiniz bulmadınız hepimiz bulduk üretimimiz masrafa gidiyordu desteklemelerde o yılın net karı oluyordu onuda alın bogaz tokluguna çalışalım olmadı hobi niyetine yapalım çiftçiligi hatta nasılsa tarlamızı bahçemizi traktörümüzü aletimizi kayıt altına aldınız onlarada yeni vergiler koyun da tam olsun nasılsa size oy verenler koyun oldugundan sevseniz bile bişey demiyorlar padişahım çok yaşa peygamber gibi adamsın diyorlar size oy vermeyenlerde koyun oldugundan bukadar zulüme bu kadar eziyete ragmen haklı oldukları halde sustukları için(biride benim malesef) ye ye bitmez bu memleketin zenginligi sizin gibi adamlar karun olur millet köle olur ona vergi buna vergi ona zam buna zam ona ceza buna ceza sanal alemde yazılan cümlelere bile ceza facebookta yazdıgım yazılar yüzünden ceza almış biri olarak bunlara daha çok şeyler söyleyesim geliyorda olmuyor işte iş muhalefetin liderlerinde biter bizdede malesef muhalefetin liderleri zayıf muhalefet muhalefet olamazsa ikdidar memleketide satar biizi de satar ruhumuz duymaz artık sabır sabır deme vakti geçti artık adam gibi bir lider lazım ki bu adaletsiz düzene dur diyelim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ÇİFTÇİ VE YOKSULARA KÖTÜ HABER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt