PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
“Çiftçiler, Türk malına inanmıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 294565" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: “Çiftçiler, Türk malına inanmıyor</strong></p><p></p><p>AH ŞU FOTOĞRAF YÜKLEME İŞİNİ BECEREBİLİP TE SİZE TÜYAP AVRASYA FUARINDAN ÇEKTİĞİM HEMA ÖN AKS FOTOĞRAFLARINI GÖSTEREBİLSEYDİM!! Bir zamanlar ' ön aks yapamadıktan sonra neyleyim traktör yapmayı ' tartışması vardı. Tüyap avrasyada hem Hema traktörlerin üzerinde hem de yan sanayi Hema endüstri bölümünde Hema damgalı ön aksları gördüm. Gurur duydum. En büyük traktör grubu hariç (onların sadece motoru volvodan, gerisi burada yapılıyor) Hema , Valtra nın dünyadaki iki üretim yerinden biri ve Çerkezköy ' den dünyanın her yerine traktör gidiyor.Krank yapabilen herşeyi yapar. Gelelim Erkunt ' a. Hem Bursa da hem Avrasya da gördüm.İnceledim. Çok beğendim.Bir döküm atölyesinin çalışırsa nasıl bir traktör yapabileceğini dünyaya gösterdi. Dilerim , tek kulak pulluk yaparak demirci dükkanında işe başlayan Amerikalı John Deere ' in başarısı tekrarlar ve bir dünya devi olur. ' Traktör yapmak dediğin ne ki, toplama bilgisayar yapmak gibi ' diyenler Hema emdüstri ve Erkuntun internet sitelerini gezerlerse atölye gibi yerlerde montaj yapmanın traktör yapmak olmadığını görürler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 294565, member: 25349"] [b]Ynt: “Çiftçiler, Türk malına inanmıyor[/b] AH ŞU FOTOĞRAF YÜKLEME İŞİNİ BECEREBİLİP TE SİZE TÜYAP AVRASYA FUARINDAN ÇEKTİĞİM HEMA ÖN AKS FOTOĞRAFLARINI GÖSTEREBİLSEYDİM!! Bir zamanlar ' ön aks yapamadıktan sonra neyleyim traktör yapmayı ' tartışması vardı. Tüyap avrasyada hem Hema traktörlerin üzerinde hem de yan sanayi Hema endüstri bölümünde Hema damgalı ön aksları gördüm. Gurur duydum. En büyük traktör grubu hariç (onların sadece motoru volvodan, gerisi burada yapılıyor) Hema , Valtra nın dünyadaki iki üretim yerinden biri ve Çerkezköy ' den dünyanın her yerine traktör gidiyor.Krank yapabilen herşeyi yapar. Gelelim Erkunt ' a. Hem Bursa da hem Avrasya da gördüm.İnceledim. Çok beğendim.Bir döküm atölyesinin çalışırsa nasıl bir traktör yapabileceğini dünyaya gösterdi. Dilerim , tek kulak pulluk yaparak demirci dükkanında işe başlayan Amerikalı John Deere ' in başarısı tekrarlar ve bir dünya devi olur. ' Traktör yapmak dediğin ne ki, toplama bilgisayar yapmak gibi ' diyenler Hema emdüstri ve Erkuntun internet sitelerini gezerlerse atölye gibi yerlerde montaj yapmanın traktör yapmak olmadığını görürler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
“Çiftçiler, Türk malına inanmıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt