PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçilere, Mayıs sonunda 584 milyon TL destek ödemesi yapılacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 709390" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: Çiftçilere, Mayıs sonunda 584 milyon TL destek ödemesi yapılacak</strong></p><p></p><p>Allah akıl fikir versin insanımıza</p><p></p><p> parayı devlet yatırıyor, bankalar aç mübarek, en çok karlı sektör bankacılık olduğu halde, hesaplara yatırılan destek paralarını bakalar tutup gecelik faizlerden nemalanmaya kalkıyor ve üretici hesabına geçirmiyor, ondan sonrada birde masraf kesinti yazıyor, vatandaşın hesabına öyle yatırıyor parayı.</p><p></p><p> ya el insaf, bişeyide bu kadar perişan etmeyin yahu, bu nasıl devlet? bu nasıl insan? bu nasıl banka? en çok kazanalar bankalar değilmi? aç açıktamı kaldınız, neden bi işide düzen içinde yapmazsınız, neden neden neden.</p><p></p><p> dünya üzerinde yoktur bu kadar adilik bu kadar para için her haltı düşünenler topluluğu</p><p></p><p> ee noolcak, üretim yok tüketim bol, millet aç karnını zor doyuruyor dış borç dağ gibi, bi üretim memleketin tarlalarında olursa olacak, onunda başına akbabalar çöreklenmese olurmu? sağından solundan nasıl tırtıklarız demese olurmu, devlet yatırıyo nasıl olsa üreticide enayi hakkını koruyacak bi düzen yok, oh ne ala, devletde devlet olsa, en az bütçenin %1 ini destek yapması gerkirken kanunlarımıza göre, yüzde 0,4 ünü verecek ya onuda nazlana nazlana kerhen versemmi vermesemmi anlayışı var.</p><p></p><p> bu kadar adi bir toplummu olduk, bu adiliklerle nereye varılacak anlamak mümkün değil.</p><p></p><p> kalkmış birde yeni anayasa yapacaklar lafa bakın</p><p></p><p> önce yürürlükteki kanunları uygulamaktan aciz toplumsun mübarek adam, karnın aç, borçla kıçına don geçiriyon bi araba bi eve memleketi satan toplum haline geldin hala neyin hesabını yapmakta bu toplum hala bankada iki sandalye bi masayla üreticinin eline geçeni geçeceği hesaplayıp çeşit çeşit akla hayale gelmeyecek işler peşindeler.</p><p></p><p> dediğim gibi</p><p></p><p> Allah bu millete akıl fikir versin, başta lazım olan odur yoksa gerisi boş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 709390, member: 31244"] [b]Ynt: Çiftçilere, Mayıs sonunda 584 milyon TL destek ödemesi yapılacak[/b] Allah akıl fikir versin insanımıza parayı devlet yatırıyor, bankalar aç mübarek, en çok karlı sektör bankacılık olduğu halde, hesaplara yatırılan destek paralarını bakalar tutup gecelik faizlerden nemalanmaya kalkıyor ve üretici hesabına geçirmiyor, ondan sonrada birde masraf kesinti yazıyor, vatandaşın hesabına öyle yatırıyor parayı. ya el insaf, bişeyide bu kadar perişan etmeyin yahu, bu nasıl devlet? bu nasıl insan? bu nasıl banka? en çok kazanalar bankalar değilmi? aç açıktamı kaldınız, neden bi işide düzen içinde yapmazsınız, neden neden neden. dünya üzerinde yoktur bu kadar adilik bu kadar para için her haltı düşünenler topluluğu ee noolcak, üretim yok tüketim bol, millet aç karnını zor doyuruyor dış borç dağ gibi, bi üretim memleketin tarlalarında olursa olacak, onunda başına akbabalar çöreklenmese olurmu? sağından solundan nasıl tırtıklarız demese olurmu, devlet yatırıyo nasıl olsa üreticide enayi hakkını koruyacak bi düzen yok, oh ne ala, devletde devlet olsa, en az bütçenin %1 ini destek yapması gerkirken kanunlarımıza göre, yüzde 0,4 ünü verecek ya onuda nazlana nazlana kerhen versemmi vermesemmi anlayışı var. bu kadar adi bir toplummu olduk, bu adiliklerle nereye varılacak anlamak mümkün değil. kalkmış birde yeni anayasa yapacaklar lafa bakın önce yürürlükteki kanunları uygulamaktan aciz toplumsun mübarek adam, karnın aç, borçla kıçına don geçiriyon bi araba bi eve memleketi satan toplum haline geldin hala neyin hesabını yapmakta bu toplum hala bankada iki sandalye bi masayla üreticinin eline geçeni geçeceği hesaplayıp çeşit çeşit akla hayale gelmeyecek işler peşindeler. dediğim gibi Allah bu millete akıl fikir versin, başta lazım olan odur yoksa gerisi boş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçilere, Mayıs sonunda 584 milyon TL destek ödemesi yapılacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt