PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçilere Yeraltı Suyunda 200 Ton Sınırı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 582394" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Çiftçilere Yeraltı Suyunda 200 Ton Sınırı</strong></p><p></p><p>Nekadar saçma ve etraflıca düşünülnemiş bir karar biz bu bölgede Türkiyenin en verimli ve en kaliteli ürünlerini yetiştiriyoruz neyin sayesinde suyun sayesinde ektiğimiz ürünler pancar,ayçiçeği,mısır,buğday hepside çok su isteyen bitikiler bizim bölgemizde böyle bölgemiz yaz yağışı neredeyse hiç almaz Türkiyenin en az yağış alan bölgelerinden birisi dedikleri değerde hiçbir ürün alamayız çifçiyi bu bölgede tamamen bitirirler,bunun hesabını nasıl yapıyorlar benim kafam almıyor ne demek dekara 200 ton bu uygulamayı yaparlarsa çifçiler bişekilde illagal sulama yapar yapmak zorunda yoksa hiçbir ürün ekemeyiz bunun sonu çatışmaya kadar varır sen kta getiriyorum de biz bi dünya emekle masrafla ürünümüzü ekelim onuda sayenizde tarlamızda yakalım böylemi önlem alınır.</p><p> Yapılması gereken salma suyunu yasaklasınlar çifçiye damlama sistemi için teşvik ve hibe versinler adamlar sulama sistemlerini hibe listesindende çıkardılar,ektiğimiz ürüne göre kata versinler yoncaya en az 1000 ton pancara 700-800 ton ayçiçeği mısıra 700-800 ton buğdaya 600-700 ton.</p><p> Ben bu projenin sonunu göremiyorum amaçları iç anadoluyu kuraklaştırmak galiba insanlar ürününü suluyoe helikopterle resim çekilse he yer yeşil ayçiçeği mısır pancar kota gelsin buraları çölden farksız hale gelir ben hayvancılık yapıyorum onu bile yapamaz hale geliriz arkadaşlar burada yazıp tartışmanın ötesinde birlik olalım birlik olmanın ötesinde resmi bir kuruluşumuz sendikamız derneğimiz olsun bu sözdede kalmasın gerçekten yapalım yoksa herzamanki gibi çifçiyi kolayca sindirecekler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 582394, member: 17222"] [b]Ynt: Çiftçilere Yeraltı Suyunda 200 Ton Sınırı[/b] Nekadar saçma ve etraflıca düşünülnemiş bir karar biz bu bölgede Türkiyenin en verimli ve en kaliteli ürünlerini yetiştiriyoruz neyin sayesinde suyun sayesinde ektiğimiz ürünler pancar,ayçiçeği,mısır,buğday hepside çok su isteyen bitikiler bizim bölgemizde böyle bölgemiz yaz yağışı neredeyse hiç almaz Türkiyenin en az yağış alan bölgelerinden birisi dedikleri değerde hiçbir ürün alamayız çifçiyi bu bölgede tamamen bitirirler,bunun hesabını nasıl yapıyorlar benim kafam almıyor ne demek dekara 200 ton bu uygulamayı yaparlarsa çifçiler bişekilde illagal sulama yapar yapmak zorunda yoksa hiçbir ürün ekemeyiz bunun sonu çatışmaya kadar varır sen kta getiriyorum de biz bi dünya emekle masrafla ürünümüzü ekelim onuda sayenizde tarlamızda yakalım böylemi önlem alınır. Yapılması gereken salma suyunu yasaklasınlar çifçiye damlama sistemi için teşvik ve hibe versinler adamlar sulama sistemlerini hibe listesindende çıkardılar,ektiğimiz ürüne göre kata versinler yoncaya en az 1000 ton pancara 700-800 ton ayçiçeği mısıra 700-800 ton buğdaya 600-700 ton. Ben bu projenin sonunu göremiyorum amaçları iç anadoluyu kuraklaştırmak galiba insanlar ürününü suluyoe helikopterle resim çekilse he yer yeşil ayçiçeği mısır pancar kota gelsin buraları çölden farksız hale gelir ben hayvancılık yapıyorum onu bile yapamaz hale geliriz arkadaşlar burada yazıp tartışmanın ötesinde birlik olalım birlik olmanın ötesinde resmi bir kuruluşumuz sendikamız derneğimiz olsun bu sözdede kalmasın gerçekten yapalım yoksa herzamanki gibi çifçiyi kolayca sindirecekler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiftçilere Yeraltı Suyunda 200 Ton Sınırı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt