PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
ÇİFTCİLİK BAŞLANGICI İÇİN HERHANGİ DESTEK ( KONU İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİPLERİ YARDIM )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="VuuuuM" data-source="post: 1122003" data-attributes="member: 77030"><p>Merhabalar. 27 yaşımdayım köyüm şehir merkezine 25km uzaklıkta kırsal bölge olarak geçmekte.</p><p></p><p>Köyde genelde ağırlıklı olarak buğday,arpa,ayçiçeği,nohut,Fii,yonca vb bitkiler ekilir. </p><p></p><p>Köye dönüş kapsamı adında kredi ve hibe'lerin verildiğini duydum.</p><p></p><p>Bunların şartları nelerdir ? alan kullanan yapan varmı?</p><p></p><p>Mevcutta 30-40 dönüm arazim var ancak büyütmeyi düşünüyorum. </p><p></p><p>Şuanda bir ufak yollu mandıra yapıp ekip biçtiğim mahsülü satmak yerine hayvanları beslemeyi düşünüyorum.(büyükbaş veya küçükbaş)</p><p></p><p>ancak konu ile ilgili bilgim yok nereye başvuru yapacağımı şartlarının neler olduğunu vs yardımcı olursanız sevinirim. </p><p></p><p>Bana ne gibi proje destekler uygun olur ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VuuuuM, post: 1122003, member: 77030"] Merhabalar. 27 yaşımdayım köyüm şehir merkezine 25km uzaklıkta kırsal bölge olarak geçmekte. Köyde genelde ağırlıklı olarak buğday,arpa,ayçiçeği,nohut,Fii,yonca vb bitkiler ekilir. Köye dönüş kapsamı adında kredi ve hibe'lerin verildiğini duydum. Bunların şartları nelerdir ? alan kullanan yapan varmı? Mevcutta 30-40 dönüm arazim var ancak büyütmeyi düşünüyorum. Şuanda bir ufak yollu mandıra yapıp ekip biçtiğim mahsülü satmak yerine hayvanları beslemeyi düşünüyorum.(büyükbaş veya küçükbaş) ancak konu ile ilgili bilgim yok nereye başvuru yapacağımı şartlarının neler olduğunu vs yardımcı olursanız sevinirim. Bana ne gibi proje destekler uygun olur ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
ÇİFTCİLİK BAŞLANGICI İÇİN HERHANGİ DESTEK ( KONU İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİPLERİ YARDIM )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt