PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aygün" data-source="post: 1000514" data-attributes="member: 14343"><p><strong>Ynt: Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi</strong></p><p></p><p></p><p>ya tabiki abi mesele sadece onlar değil. Fakat yeni nesil (kendimden biliyorum) köyde yaşayan kızlarımız dahil asla evlenip köyde oturmayı tercih etmezler şehir yaşantısı çok güzel gözüküyo gözlerine. Tamam bende şehirde oturuyorum şu anda oda babam fabrikada çalıştığı için adam bi ömrüm boşa geçti gitti diyo oda annem yüzünden köyde kalamamış şimdi ben eşim yüzümden sevmediğim bi hayata mağruz kalmak istemem abi. Açıkçası burası organize sanayinin göbeğinden biri fakat insanların çoğu mutsuz. karı koca çalışıyolar ne doğru düzgün birbirlerini görüyolar nede düşündükleri gibi bi şehir hayatı yaşıyolar. anlatmak istediğim bu doğru insan zaten seninle her koşulda yaşar, yaşamalı ama günümüzde böyle kızlar nadir seviyede var anlatmak istediğim bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aygün, post: 1000514, member: 14343"] [b]Ynt: Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi[/b] ya tabiki abi mesele sadece onlar değil. Fakat yeni nesil (kendimden biliyorum) köyde yaşayan kızlarımız dahil asla evlenip köyde oturmayı tercih etmezler şehir yaşantısı çok güzel gözüküyo gözlerine. Tamam bende şehirde oturuyorum şu anda oda babam fabrikada çalıştığı için adam bi ömrüm boşa geçti gitti diyo oda annem yüzünden köyde kalamamış şimdi ben eşim yüzümden sevmediğim bi hayata mağruz kalmak istemem abi. Açıkçası burası organize sanayinin göbeğinden biri fakat insanların çoğu mutsuz. karı koca çalışıyolar ne doğru düzgün birbirlerini görüyolar nede düşündükleri gibi bi şehir hayatı yaşıyolar. anlatmak istediğim bu doğru insan zaten seninle her koşulda yaşar, yaşamalı ama günümüzde böyle kızlar nadir seviyede var anlatmak istediğim bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt