PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="640cı" data-source="post: 1014617" data-attributes="member: 73922"><p>Ben 15 yaşındayken köyden sehre geldim çalışmak için sehir hayatı daha cazip geldi o anki akılla bi cafede çalışmaya başladım işi ögrendim koye gitmez oldum sadece babam koye gider ıslerı ustun koru halleder GUN ıcınde donerdı ben işimde ilerlemeye basladım iyi bi Cafeninişletme sefi oldum gel zaman git zaman cafe el değiştir di ve işsiz kaldım işletme sefiyken Bosda kaldım o sene de babam elmalardan guzel para kazandı (malatyalıyım) ondan sonra kayısı ekmeye ka ra r verdım 300 kok kayısı ekecem elmam da var bos arazimede baska seyler ekecem kışları geri sehre dönecem kabaca bu gelelim sehordeyken cafede çalışırken beraber olduğumuz kızlar gezdıgımız kızlar hep gunluk du gez toz hava at kendını kanıtlamaya calıs anladım kı hepsi bos onemlı olan hem köy işini hem sosyal hayatını bı arada göturmek ne tamamen koyde ne tamamen sehırde yaşanmaz kışları sehre gel kafa dinle dinlen yazları al aileni koye git koyde kafa dinle ben meyve ektıgım başından ayrılma fırsatım oluyor sosyal hayata zaman ayırabliyorum demem oki once para sonra sosyal yasam sızı boyle kabul etmeyenlerı bence elinizin tersiyle sizler itmelisinız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="640cı, post: 1014617, member: 73922"] Ben 15 yaşındayken köyden sehre geldim çalışmak için sehir hayatı daha cazip geldi o anki akılla bi cafede çalışmaya başladım işi ögrendim koye gitmez oldum sadece babam koye gider ıslerı ustun koru halleder GUN ıcınde donerdı ben işimde ilerlemeye basladım iyi bi Cafeninişletme sefi oldum gel zaman git zaman cafe el değiştir di ve işsiz kaldım işletme sefiyken Bosda kaldım o sene de babam elmalardan guzel para kazandı (malatyalıyım) ondan sonra kayısı ekmeye ka ra r verdım 300 kok kayısı ekecem elmam da var bos arazimede baska seyler ekecem kışları geri sehre dönecem kabaca bu gelelim sehordeyken cafede çalışırken beraber olduğumuz kızlar gezdıgımız kızlar hep gunluk du gez toz hava at kendını kanıtlamaya calıs anladım kı hepsi bos onemlı olan hem köy işini hem sosyal hayatını bı arada göturmek ne tamamen koyde ne tamamen sehırde yaşanmaz kışları sehre gel kafa dinle dinlen yazları al aileni koye git koyde kafa dinle ben meyve ektıgım başından ayrılma fırsatım oluyor sosyal hayata zaman ayırabliyorum demem oki once para sonra sosyal yasam sızı boyle kabul etmeyenlerı bence elinizin tersiyle sizler itmelisinız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt