PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1189033" data-attributes="member: 6672"><p>Abilerim kardeslerim ben bu konunun aynisini 3 sene once acmistim ve 1 saatte 4 5 sayfa yazi yazildi simdi nekadar oldu bilmiyom bulabilirsem hortlatirim birde o mesajlara bakarsiniz simdi olaya girelim</p><p>Ben 29 yasindayim askarden 2008 son ayinda geldim 2009 dan beri evlenilecek kiz arayis icersindeydi bizim aile buyuklwri ben ozaman istemiyodum sonra 5 6 sene bole gecti sonra bi akraba araciligi ile gorucu tanistik kizin ilk dedigi araban varmi yok sehirde evin varmi yok isin varmi yok ben senle evnenmem dedi konu kapandi sonra bi baskasi kiz bise demiyo gorustuk anlastik annesi kibirli benim kizimi kimler istedi siz kim olyosunuz dedi moralim bozuldu kestirip attim 2 yil hic bu islerle ugrasmadim tek geldik tek giderim hicte sikinti etmedim benim arkadaslarimin 3 4 yasinda hatta 3 tane cocuk yapanlar oldu neyse birgun inat ettim cok caliscam diye 3 sene pes pese 6o donum kavun karpuz domatez yaptik gece gunduz uyumadim 3 kisi yetistirdik cokta guzel para kazandik sonra ilk sene 30 binliraya 1 yasinda araba aldim 2.sene sehirden 3.1 ev son senede 50 tane cumhuriyet altini yapip evlencek olan sansli kisiye bilezik yapmak icin sonra 2 sene evlenemedim yine o arada ev bombos duruyo birgun koyden bi akrabam birinin araciligi ile biriyle tanistirdi sonra bikacgun gorustuk kiz calisyo ayni yastayiz ailemle tanistirdim sonra ailecek gorusup anlastik hemen soz yaptik sonra nisan derken dugun icin gun alcaz amma kizin ailesi ben fabrikaya girmesem bu isi bozarim diyo o arada dugun gunu belli oldu davetiye basildi dugune 1 ay kaldi olmazda olmaz derken biz nikahta yaptik ailesi bozcak sonra kiz ailesine resti cekti dugun oldu bitti sonra halen beni ise girmedi diye huzursuzluk yapyolardi halen yapiyolar ama duymazdan geliyom 1600 liraya ben mumkun degil gwcinemem ev kendimin oldugu halde hem koyde dayali doseli evim var hem ilcede ama bi alisamadim sehire 2 ay sonra koye gitcem yazin gelmeyi dununmuyom mecbur hanimda gelcek cocuk biraz buyuse temelli koyde kalmayi dusunyom sehir hayati cok pahali heleki kisin dogalgaz parasi 400 den assa gelmez isinmak istiyosan insallah Allah herkezin gonlune gore verir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1189033, member: 6672"] Abilerim kardeslerim ben bu konunun aynisini 3 sene once acmistim ve 1 saatte 4 5 sayfa yazi yazildi simdi nekadar oldu bilmiyom bulabilirsem hortlatirim birde o mesajlara bakarsiniz simdi olaya girelim Ben 29 yasindayim askarden 2008 son ayinda geldim 2009 dan beri evlenilecek kiz arayis icersindeydi bizim aile buyuklwri ben ozaman istemiyodum sonra 5 6 sene bole gecti sonra bi akraba araciligi ile gorucu tanistik kizin ilk dedigi araban varmi yok sehirde evin varmi yok isin varmi yok ben senle evnenmem dedi konu kapandi sonra bi baskasi kiz bise demiyo gorustuk anlastik annesi kibirli benim kizimi kimler istedi siz kim olyosunuz dedi moralim bozuldu kestirip attim 2 yil hic bu islerle ugrasmadim tek geldik tek giderim hicte sikinti etmedim benim arkadaslarimin 3 4 yasinda hatta 3 tane cocuk yapanlar oldu neyse birgun inat ettim cok caliscam diye 3 sene pes pese 6o donum kavun karpuz domatez yaptik gece gunduz uyumadim 3 kisi yetistirdik cokta guzel para kazandik sonra ilk sene 30 binliraya 1 yasinda araba aldim 2.sene sehirden 3.1 ev son senede 50 tane cumhuriyet altini yapip evlencek olan sansli kisiye bilezik yapmak icin sonra 2 sene evlenemedim yine o arada ev bombos duruyo birgun koyden bi akrabam birinin araciligi ile biriyle tanistirdi sonra bikacgun gorustuk kiz calisyo ayni yastayiz ailemle tanistirdim sonra ailecek gorusup anlastik hemen soz yaptik sonra nisan derken dugun icin gun alcaz amma kizin ailesi ben fabrikaya girmesem bu isi bozarim diyo o arada dugun gunu belli oldu davetiye basildi dugune 1 ay kaldi olmazda olmaz derken biz nikahta yaptik ailesi bozcak sonra kiz ailesine resti cekti dugun oldu bitti sonra halen beni ise girmedi diye huzursuzluk yapyolardi halen yapiyolar ama duymazdan geliyom 1600 liraya ben mumkun degil gwcinemem ev kendimin oldugu halde hem koyde dayali doseli evim var hem ilcede ama bi alisamadim sehire 2 ay sonra koye gitcem yazin gelmeyi dununmuyom mecbur hanimda gelcek cocuk biraz buyuse temelli koyde kalmayi dusunyom sehir hayati cok pahali heleki kisin dogalgaz parasi 400 den assa gelmez isinmak istiyosan insallah Allah herkezin gonlune gore verir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt