PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Goca yusuf" data-source="post: 1221020" data-attributes="member: 79183"><p>Arkadaşlar bence kız bulamıyorum diye köyünüzü terketmeyin, ekonomik durumunuz iyi değilse düşünülebilir tabiki. En nihayetinde Türkiye'de kadın ve erkek oranı aynı hatta kadınların sayısı daha fazla dolayısıyla günümüzde şehirde yaşayan erkekler köylerindeki kızlarla evlendi, şehirde yaşı geçmiş kız sayısı arttı bu kızlar ya evlenecek ya evde kalıp yaşlanacak ben köyde yaşayan erkeklerin kısa süre içinde evlenecek kız bulacağını düşünüyorum yakın dönemde sanayileşen ülkemizin şehirleri oldukça fazla göç aldı şehirlere yerleşen milyonlarca köylü büyük iş adamlarının kölesi oldu, şimdi köylerde kalan az sayıda insan daha fazla imkanı elde etti bundan sonra bence şehre göçmeyin kendi işinizin ağası olun kapitalist sisteme köle olmayın bu kızlarda mecbur biriyle evlenecek biraz sabır ve zaman herşeyin ilacı şehirler artık doldu ve para ve rahat kırsalda güçlenmeye başladı ve bu artaçak saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Goca yusuf, post: 1221020, member: 79183"] Arkadaşlar bence kız bulamıyorum diye köyünüzü terketmeyin, ekonomik durumunuz iyi değilse düşünülebilir tabiki. En nihayetinde Türkiye'de kadın ve erkek oranı aynı hatta kadınların sayısı daha fazla dolayısıyla günümüzde şehirde yaşayan erkekler köylerindeki kızlarla evlendi, şehirde yaşı geçmiş kız sayısı arttı bu kızlar ya evlenecek ya evde kalıp yaşlanacak ben köyde yaşayan erkeklerin kısa süre içinde evlenecek kız bulacağını düşünüyorum yakın dönemde sanayileşen ülkemizin şehirleri oldukça fazla göç aldı şehirlere yerleşen milyonlarca köylü büyük iş adamlarının kölesi oldu, şimdi köylerde kalan az sayıda insan daha fazla imkanı elde etti bundan sonra bence şehre göçmeyin kendi işinizin ağası olun kapitalist sisteme köle olmayın bu kızlarda mecbur biriyle evlenecek biraz sabır ve zaman herşeyin ilacı şehirler artık doldu ve para ve rahat kırsalda güçlenmeye başladı ve bu artaçak saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Çiftçi'lik Evlenmeye Engelmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt