PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilik mi memurluk mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oozgurefee09" data-source="post: 503179" data-attributes="member: 35739"><p><strong>Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?</strong></p><p></p><p>memurluk neymiş hacı yaa bırak varsa kendi işin kafanı kullan paranı kazan kafan rahat olsun hiç kimsenin ağız kokusunu çekmezsin yolda selam vermeyeceğin adamların ayağına paspas olmak zorunda kalmazsın çiftçiliği de akıllı yapacaksın arkadaşlar yıpranma demiş akıllı olacaksın işlerini tıkır tıkır işleyecek şekilde ayarlarsın kafan rahat olur olay biter çoluğun çocuğun kıtkanaat geçinmek zorunda kalmaz bu da benim görüşüm ve benim yaptığım da buydu ben kazandım gitmedim şahsen ve iyi ki gitmemişim... araba sahibi oldum ev sahibi oldum traktör sahibi oldum çiftlikte hayvanların var... daha ne olsun allahıma bin şükür benim memur olan arkadaşlarım benim çalışıp yaptıklarımı ömürleri boyunca maaşlarını biriktirseler yapamazlar herşey ortada herkezin hayatı kendinin tabi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oozgurefee09, post: 503179, member: 35739"] [b]Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?[/b] memurluk neymiş hacı yaa bırak varsa kendi işin kafanı kullan paranı kazan kafan rahat olsun hiç kimsenin ağız kokusunu çekmezsin yolda selam vermeyeceğin adamların ayağına paspas olmak zorunda kalmazsın çiftçiliği de akıllı yapacaksın arkadaşlar yıpranma demiş akıllı olacaksın işlerini tıkır tıkır işleyecek şekilde ayarlarsın kafan rahat olur olay biter çoluğun çocuğun kıtkanaat geçinmek zorunda kalmaz bu da benim görüşüm ve benim yaptığım da buydu ben kazandım gitmedim şahsen ve iyi ki gitmemişim... araba sahibi oldum ev sahibi oldum traktör sahibi oldum çiftlikte hayvanların var... daha ne olsun allahıma bin şükür benim memur olan arkadaşlarım benim çalışıp yaptıklarımı ömürleri boyunca maaşlarını biriktirseler yapamazlar herşey ortada herkezin hayatı kendinin tabi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilik mi memurluk mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt