PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilik mi memurluk mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bull trakmarket" data-source="post: 673586" data-attributes="member: 31244"><p><strong>Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?</strong></p><p></p><p>Buda sorumu şimdi, ben ilk yapılan memurluk sınavını kazandım, ilkleri yerleştiremediler adamı olanı aldılar yine adamı olmayan kaldı, haliyle biz köylü adamız öyle heryerde adamımız yok, arkadaşlar buldu girdi, benim puanımda yüksekti ama olmadı tabi zaten çiftçilik işlerinide yapageldiğimiz için devam ettim.</p><p></p><p> İnanın çalışması üretmesi şu kadar zor gelmez, gece yarılarına kadar çalışrım, gece saat 2,5 olur millet uyarır beni abi millet 2. rüyayı görüyo der zor bırakırım işi, sabah 6 da devam, onun için pekde benle çalışmaya gönüllü olan yoktur.</p><p></p><p> Bunlara rağmen hayatımda çok iyi bir gözlemciyim ve şunu net söylüyorum, eğerki hayatında düzen ve mutlu bir hayat isteyen varsa sırtını maaşı azda olsa devlete dayamalıdır, evine giriş çıkış saati belli olup akşam yemeğini sofrada efendice ailesiyle yemelidir, bizim gibi kepazelik çekip çok para kazanıp demire mazota gübreye vereceğine efendiler gibi yiyip içip yaşamak en doğrusudur.</p><p></p><p> Çiftçi milletin efendisidir sözü tarih oldu, ampul hayatımızı kararttı evet çok kazanç olsada yapılacak en son iştir zaten, benim imzama bakın okuyun eskiden beri bilinir çiftçilik kıymetlidir ama değeri çok az kişi tarafından bilinir ve anlaşılır, genelde toplum anlamaz.</p><p></p><p> Toplum genel olarak anlamadığı içinde kalabalık nüfusu bakmak yalnız başımıza bize düşer, ama en ufak bir sorununla ilgilenen olmaz, sorunlarla başbaşasındır, çalışmak çalışmak çalışmak kurtarır seni ancak, dediğim gibi düzensiz hayat yaşamaktır çiftçilik, kendi rahatını bozup para için mal mülk için kepazelik çekmek iş değil, bu dediklerimi yazın bi kenara, yeni nesil azıcık akıllı olun emi benim genç toy ve değerli gardaşlarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bull trakmarket, post: 673586, member: 31244"] [b]Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?[/b] Buda sorumu şimdi, ben ilk yapılan memurluk sınavını kazandım, ilkleri yerleştiremediler adamı olanı aldılar yine adamı olmayan kaldı, haliyle biz köylü adamız öyle heryerde adamımız yok, arkadaşlar buldu girdi, benim puanımda yüksekti ama olmadı tabi zaten çiftçilik işlerinide yapageldiğimiz için devam ettim. İnanın çalışması üretmesi şu kadar zor gelmez, gece yarılarına kadar çalışrım, gece saat 2,5 olur millet uyarır beni abi millet 2. rüyayı görüyo der zor bırakırım işi, sabah 6 da devam, onun için pekde benle çalışmaya gönüllü olan yoktur. Bunlara rağmen hayatımda çok iyi bir gözlemciyim ve şunu net söylüyorum, eğerki hayatında düzen ve mutlu bir hayat isteyen varsa sırtını maaşı azda olsa devlete dayamalıdır, evine giriş çıkış saati belli olup akşam yemeğini sofrada efendice ailesiyle yemelidir, bizim gibi kepazelik çekip çok para kazanıp demire mazota gübreye vereceğine efendiler gibi yiyip içip yaşamak en doğrusudur. Çiftçi milletin efendisidir sözü tarih oldu, ampul hayatımızı kararttı evet çok kazanç olsada yapılacak en son iştir zaten, benim imzama bakın okuyun eskiden beri bilinir çiftçilik kıymetlidir ama değeri çok az kişi tarafından bilinir ve anlaşılır, genelde toplum anlamaz. Toplum genel olarak anlamadığı içinde kalabalık nüfusu bakmak yalnız başımıza bize düşer, ama en ufak bir sorununla ilgilenen olmaz, sorunlarla başbaşasındır, çalışmak çalışmak çalışmak kurtarır seni ancak, dediğim gibi düzensiz hayat yaşamaktır çiftçilik, kendi rahatını bozup para için mal mülk için kepazelik çekmek iş değil, bu dediklerimi yazın bi kenara, yeni nesil azıcık akıllı olun emi benim genç toy ve değerli gardaşlarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilik mi memurluk mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt