PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilik mi memurluk mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doktorsihirbaz" data-source="post: 673701" data-attributes="member: 46628"><p><strong>Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?</strong></p><p></p><p>ben hala daha açık öğretim işletme okuyan biriyim. Yaşım 22 açıköğretim olduğu için çiftçilik yapabiliyorum ama memurluk sınavını kazansam bile memur olmam. Allaha çok şükür durumumuz gayet güzel ama bu tarla çokluğundan ve yan gelir olarak birkaç dükkan ve ev kiralarının var olmasından kaynaklanıyor. Giderimiz elbette çok ama kazancımızda var 200 dönüm tarla kirası mazotudur gübresidir toğumudur vb. şeylerle senede 100bin kadar giderimiz oluyor. Aslında kuru tarım olduğu için hem memurluk yapıp hem çiftçilik yapabilirsiniz yada tarlaları kiraya verebilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doktorsihirbaz, post: 673701, member: 46628"] [b]Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?[/b] ben hala daha açık öğretim işletme okuyan biriyim. Yaşım 22 açıköğretim olduğu için çiftçilik yapabiliyorum ama memurluk sınavını kazansam bile memur olmam. Allaha çok şükür durumumuz gayet güzel ama bu tarla çokluğundan ve yan gelir olarak birkaç dükkan ve ev kiralarının var olmasından kaynaklanıyor. Giderimiz elbette çok ama kazancımızda var 200 dönüm tarla kirası mazotudur gübresidir toğumudur vb. şeylerle senede 100bin kadar giderimiz oluyor. Aslında kuru tarım olduğu için hem memurluk yapıp hem çiftçilik yapabilirsiniz yada tarlaları kiraya verebilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilik mi memurluk mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt