PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kırmızııı" data-source="post: 623495" data-attributes="member: 29888"><p><strong>Ynt: ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!!</strong></p><p></p><p>Ben şu aşamada sendika fikrinin çözüm olabileceği kanaatinde değilim. Biz henüz çiftçi olabildik mi bence hayır !!! çiftçilik kavramının içini ne kadar doldurabiliyoruz ki sendika vb örgütlenmeden bahsediyoruz. Arazilerimiz bölük pörçük 10 dönüm arazisi olanın 30.000 liralık traktörü var, babadan atadan kalma yöntemlerle, rastgele ekipman, tohum vb materyal seçimiyle tarım yapmaya çalışıyoruz, ziraat mühendisi yada uzman insan insanları ' ' dünkü çocuk ne bilir ' ' mantığıyla küçümseyerek adam yerine koymayıp bilimden teknolojiden faydalanmıyoruz ondan sonra hadi sendika kuralım. Bence biz önce kendimizi bi sorgulayalım ' ' acaba benden üretici olurmu, bu işi ne kadar biliyorum ve ne kadar iyi yapabiliyorum ' ' ondan sonra sendika gibi sonraki aşamaları düşünmeye başlayalım. Bir de şunu sormak istiyorum; az yada çok devlet bir takım desteklemelerde bulunuyor, kaç kişi devletin verdiği tarımsal desteği tarım için kullanıyor?...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kırmızııı, post: 623495, member: 29888"] [b]Ynt: ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!![/b] Ben şu aşamada sendika fikrinin çözüm olabileceği kanaatinde değilim. Biz henüz çiftçi olabildik mi bence hayır !!! çiftçilik kavramının içini ne kadar doldurabiliyoruz ki sendika vb örgütlenmeden bahsediyoruz. Arazilerimiz bölük pörçük 10 dönüm arazisi olanın 30.000 liralık traktörü var, babadan atadan kalma yöntemlerle, rastgele ekipman, tohum vb materyal seçimiyle tarım yapmaya çalışıyoruz, ziraat mühendisi yada uzman insan insanları ' ' dünkü çocuk ne bilir ' ' mantığıyla küçümseyerek adam yerine koymayıp bilimden teknolojiden faydalanmıyoruz ondan sonra hadi sendika kuralım. Bence biz önce kendimizi bi sorgulayalım ' ' acaba benden üretici olurmu, bu işi ne kadar biliyorum ve ne kadar iyi yapabiliyorum ' ' ondan sonra sendika gibi sonraki aşamaları düşünmeye başlayalım. Bir de şunu sormak istiyorum; az yada çok devlet bir takım desteklemelerde bulunuyor, kaç kişi devletin verdiği tarımsal desteği tarım için kullanıyor?... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt