PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 624662" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> ' ' böyle bir durum yok ortada ' ' demişsin dostum nasıl bir durum var pki sence seni dinleyelim açıkla madem ki?</p><p>Ben bildiğim kadarını açıklayayım sana; ben hayvancılık yapmıyorum ama neden besiciden 16 tl ' ye alınan et kasapta 25 T ' ye satılıyor??</p><p>Benim verdiğim meyve halde 80 krş iken neden manavda 1,5 ile 2 TL arasında satılıyor.</p><p>Biraz daha açalım yılını hatırlamıyorum Adanada mısır hasatı başladı 26 Krş idi misal tüccar fiyatı, devlet ofis fiyatını kalktı 24 krş açıkladı bunlar misal rakamlar yanılabilirim ama piyasanın altında açıkladı. Tüccar fiyatı 21-22 krş ' a çekti. Bunların hepsi birer misaldir. Sahipsiz olduğumuzun göstergesidir bu örnekler dostum. </p><p>Bir örnek daha ben bir yıl 22 TL ' ye aldığım 20-20 gübresini ertesi yıl 70 TL ' ye aldım haberin olsun, senin bunlardan haberin yok büyük ihtimalle tabii.</p><p>Siz bu işin içinde olan biri olarak bizleri savunmazsan size söyleyeceğim bir şey olamaz. Tüm hükümetler millet ucuz et, süt, meyve, sebze yesin ister ama bunu kontrol edemediğinde bazen eti 40 tl ' ye aldığımızda olur geçmişte oldu biliyorsun. bu tarım politikasının basiretsizliğidir kısaca.. Böyle bir düzensizlikte yol bulmanın bir yoluda birlikte olmaktır. Ama ziraat odalarnın yaptığı gibi değil, çiftçi ile iç içe hükümet ile dirsek temasında hatta can ciğer kuzu sarması böyle olmaz ya bizdensin ya da değilsin olmalı bu iş bilmem anlatabildim mi? Şartlar istediğin gibi olmuyorsa seni dinlemiyorlarsa verirsin istifanı ben sözümü geçiremiyorum dersin örnek olursun hiç olmazsa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 624662, member: 6949"] [b]Ynt: ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!![/b] ' ' böyle bir durum yok ortada ' ' demişsin dostum nasıl bir durum var pki sence seni dinleyelim açıkla madem ki? Ben bildiğim kadarını açıklayayım sana; ben hayvancılık yapmıyorum ama neden besiciden 16 tl ' ye alınan et kasapta 25 T ' ye satılıyor?? Benim verdiğim meyve halde 80 krş iken neden manavda 1,5 ile 2 TL arasında satılıyor. Biraz daha açalım yılını hatırlamıyorum Adanada mısır hasatı başladı 26 Krş idi misal tüccar fiyatı, devlet ofis fiyatını kalktı 24 krş açıkladı bunlar misal rakamlar yanılabilirim ama piyasanın altında açıkladı. Tüccar fiyatı 21-22 krş ' a çekti. Bunların hepsi birer misaldir. Sahipsiz olduğumuzun göstergesidir bu örnekler dostum. Bir örnek daha ben bir yıl 22 TL ' ye aldığım 20-20 gübresini ertesi yıl 70 TL ' ye aldım haberin olsun, senin bunlardan haberin yok büyük ihtimalle tabii. Siz bu işin içinde olan biri olarak bizleri savunmazsan size söyleyeceğim bir şey olamaz. Tüm hükümetler millet ucuz et, süt, meyve, sebze yesin ister ama bunu kontrol edemediğinde bazen eti 40 tl ' ye aldığımızda olur geçmişte oldu biliyorsun. bu tarım politikasının basiretsizliğidir kısaca.. Böyle bir düzensizlikte yol bulmanın bir yoluda birlikte olmaktır. Ama ziraat odalarnın yaptığı gibi değil, çiftçi ile iç içe hükümet ile dirsek temasında hatta can ciğer kuzu sarması böyle olmaz ya bizdensin ya da değilsin olmalı bu iş bilmem anlatabildim mi? Şartlar istediğin gibi olmuyorsa seni dinlemiyorlarsa verirsin istifanı ben sözümü geçiremiyorum dersin örnek olursun hiç olmazsa.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÇİFTÇİLİKTE ÇÖZÜME GİDEN YOL !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt