PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tahir" data-source="post: 822505" data-attributes="member: 7561"><p><strong>Ynt: Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...</strong></p><p></p><p>Bu yıl oldu bu olay havalar soğukken aralık ayında babam mf ile biryere gitcek ama gece soğuk olduğu icin çalışma dı akulere takviye felan yaptık yine çalışmadı pürmüzü getirdik manifotun orda tapa var tapayı söktük pürmüzü yaktık oraya ateş tutuyo pürmüz ile neyse babam marsa bastı yine çalışmadı manifotun üstünde de mazot deposu var deponun etrafida sap saman ot dolmuş hemde mazot bulaşmış bizim bilader pürmüzü cekince tutuştu yanıyor bizim mf su dökecek yer yok kaportanin alyinda yaniyor ates suyu döküyoz sönmuyo ben dedim gitti bizim mf dedim bizim bilader arabanın arkasinda YSC (yangın söndürme cihazı)vardı onu aldi eline kaportanin aradan ucunu soktu söndürdü neyse rahat bi nefes aldik cok şükür.benim tavsiyem her traktörde araçta 1tane olsun 3kiloluk felan bitane YSC koyalım ben hem erkunta hem mf ye koycam bi köşesine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tahir, post: 822505, member: 7561"] [b]Ynt: Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...[/b] Bu yıl oldu bu olay havalar soğukken aralık ayında babam mf ile biryere gitcek ama gece soğuk olduğu icin çalışma dı akulere takviye felan yaptık yine çalışmadı pürmüzü getirdik manifotun orda tapa var tapayı söktük pürmüzü yaktık oraya ateş tutuyo pürmüz ile neyse babam marsa bastı yine çalışmadı manifotun üstünde de mazot deposu var deponun etrafida sap saman ot dolmuş hemde mazot bulaşmış bizim bilader pürmüzü cekince tutuştu yanıyor bizim mf su dökecek yer yok kaportanin alyinda yaniyor ates suyu döküyoz sönmuyo ben dedim gitti bizim mf dedim bizim bilader arabanın arkasinda YSC (yangın söndürme cihazı)vardı onu aldi eline kaportanin aradan ucunu soktu söndürdü neyse rahat bi nefes aldik cok şükür.benim tavsiyem her traktörde araçta 1tane olsun 3kiloluk felan bitane YSC koyalım ben hem erkunta hem mf ye koycam bi köşesine [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt