PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 822829" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...</strong></p><p></p><p>PTO ile çalışan ekipmanlarda şaft muhafazası mutlaka takılı olacak bu ağırlık yapıyor yok traktörün bi tarafına dokunuyor gibi sebeplerle çıkarılmayacak..</p><p>bunla ilgili geçen yıl başımdan geçen olayı anlatayım:</p><p></p><p>geçen yıl nar bahçesine rotovatör çekiyorduk traktörde rotovatörde kendimizin değildi emanet kullanıyorduk yani rotovatörde şaft muhafazası yok!!</p><p>halaoğlum traktörün arka çeki düzenine dökunuyor diye çıkarmış -aklı selimliğe bak- muhafaza olmayan şaft yere yakın bir ağacın dalını kaptı zaten ne olduğunu anlayana kadar ağacı çoktan kendine yapıştırmıştı ağacı şafttan ayıramayıp kesmek zorunda kalmıştık hiç unutmuyorum babam ağacı böyle yapan insanı ne yapar demişti...</p><p></p><p>daha sonra traktörü teslim ederken halaoğluna anlattım tamam takarım muhafazayı dedi bu yıl yine kullanacağım o rotovatörü ama muhafaza hala takılmadı kız-*sw kız-*sw</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 822829, member: 44293"] [b]Ynt: Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...[/b] PTO ile çalışan ekipmanlarda şaft muhafazası mutlaka takılı olacak bu ağırlık yapıyor yok traktörün bi tarafına dokunuyor gibi sebeplerle çıkarılmayacak.. bunla ilgili geçen yıl başımdan geçen olayı anlatayım: geçen yıl nar bahçesine rotovatör çekiyorduk traktörde rotovatörde kendimizin değildi emanet kullanıyorduk yani rotovatörde şaft muhafazası yok!! halaoğlum traktörün arka çeki düzenine dökunuyor diye çıkarmış -aklı selimliğe bak- muhafaza olmayan şaft yere yakın bir ağacın dalını kaptı zaten ne olduğunu anlayana kadar ağacı çoktan kendine yapıştırmıştı ağacı şafttan ayıramayıp kesmek zorunda kalmıştık hiç unutmuyorum babam ağacı böyle yapan insanı ne yapar demişti... daha sonra traktörü teslim ederken halaoğluna anlattım tamam takarım muhafazayı dedi bu yıl yine kullanacağım o rotovatörü ama muhafaza hala takılmadı kız-*sw kız-*sw [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçilikte Ders Çıkarılması Gereken Hatalar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt