PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilikte nasıl kazanırz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="taserhan" data-source="post: 689349" data-attributes="member: 45747"><p><strong>Ynt: çiftçilikte nasıl kazanırz.</strong></p><p></p><p>güzel bi konu açmışsınız arkadaşlarr .. burda yazılan her msj okudumm ..yıllardır çifcilik yapıyorum Allaha çok şükür kazanıyorumdaa .. peki nasıl yapıyorumm .. öncelikle icara tarla ekmiyorumm ..5 sene önce 4000 dönum arazı ekıyordum 2000 dönumu icardıı onları bıraktım kendi tarlaarımı ekip biçiyorumm ..traktörlerimii değiştirmedim çifcının en buyuk hatasıı diye bilirimm traktörünüü değiştirmesii 96 model iki tane traktrüm var onları kullanıyorum gecen senede ihtiyaçtan bi traktör daha aldım ..onuda sıfır deil ikinci el aldım.. ürettiğim ürünleriin hepsini satıyorumm .. sertifakalı tohum kullanıyorum ..ve tohum gubre ve mozatu peşin alıyorumm .. sattığım ürünlerin parasından alacaklarıma vereceim parayıı ayırıyorumm .. gereksiz zirai alet almamaya özen gösterıyorumm ....kullandığım mibzer 6 yıllık ..römorklar 30 yıl ..ilaçlama makınasıı 18 yılllık.. gaz ayagıı 19 yıl.. vssss her yıla ait gelir gider tablosuu yapıyorumm ajandamdaa .. malıytetlerii yazıyorumm en ufak parcasına kadarr traktörlerin yağ değişimine kadarr her masrafıı .. ve sattığım ürünlerden kazandıklarımı aldığım desteklerii vssss onlarıda yazıyorumm .. bazen az bazen çok kazanıyorsun ama rabbim emeğin karşılığınıda veriyorr... ..arkadaşlar önceliklee hesabınıız iyii yapınn gerisi gelecektırr..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="taserhan, post: 689349, member: 45747"] [b]Ynt: çiftçilikte nasıl kazanırz.[/b] güzel bi konu açmışsınız arkadaşlarr .. burda yazılan her msj okudumm ..yıllardır çifcilik yapıyorum Allaha çok şükür kazanıyorumdaa .. peki nasıl yapıyorumm .. öncelikle icara tarla ekmiyorumm ..5 sene önce 4000 dönum arazı ekıyordum 2000 dönumu icardıı onları bıraktım kendi tarlaarımı ekip biçiyorumm ..traktörlerimii değiştirmedim çifcının en buyuk hatasıı diye bilirimm traktörünüü değiştirmesii 96 model iki tane traktrüm var onları kullanıyorum gecen senede ihtiyaçtan bi traktör daha aldım ..onuda sıfır deil ikinci el aldım.. ürettiğim ürünleriin hepsini satıyorumm .. sertifakalı tohum kullanıyorum ..ve tohum gubre ve mozatu peşin alıyorumm .. sattığım ürünlerin parasından alacaklarıma vereceim parayıı ayırıyorumm .. gereksiz zirai alet almamaya özen gösterıyorumm ....kullandığım mibzer 6 yıllık ..römorklar 30 yıl ..ilaçlama makınasıı 18 yılllık.. gaz ayagıı 19 yıl.. vssss her yıla ait gelir gider tablosuu yapıyorumm ajandamdaa .. malıytetlerii yazıyorumm en ufak parcasına kadarr traktörlerin yağ değişimine kadarr her masrafıı .. ve sattığım ürünlerden kazandıklarımı aldığım desteklerii vssss onlarıda yazıyorumm .. bazen az bazen çok kazanıyorsun ama rabbim emeğin karşılığınıda veriyorr... ..arkadaşlar önceliklee hesabınıız iyii yapınn gerisi gelecektırr.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilikte nasıl kazanırz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt