PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilikte nasıl kazanırz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilkertetik" data-source="post: 830598" data-attributes="member: 47737"><p><strong>Ynt: çiftçilikte nasıl kazanırz.</strong></p><p></p><p>bu çiftçilikte para yok tamam anlıyoruz fakat cevremde ne bir eski traktör ne bir eski ekipman nede 50 60 dönümden aşagı tarlası olan yok ..peki bide şöyle bir şey para kazanmıyor bu millette neden işci bulamıyoruz biz neden yani günlügü 50 60 tlye mazot bizden traktör bizden yapacagı sey sadece kullanmak butün hersey bize ait yine bulamıyoruz neden sehirde dahamı cok kazanıyo oda degil.kahvehanelerde oturuyorlar ama gelip calışmıyorlar önce aglamayı kesip kazanmıyoruz demiycez..</p><p>belki 3 5 sene kazanammasın ama sen en az maliyetle en fazla ürünü yetiştirmek için napıyosun onu bi sorgula ..ben gördügümü söylüyorum hala dededen babadan kalma kulaktan dolma bilgilerle bu işi yapıyosak kazanamayız tabiki...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilkertetik, post: 830598, member: 47737"] [b]Ynt: çiftçilikte nasıl kazanırz.[/b] bu çiftçilikte para yok tamam anlıyoruz fakat cevremde ne bir eski traktör ne bir eski ekipman nede 50 60 dönümden aşagı tarlası olan yok ..peki bide şöyle bir şey para kazanmıyor bu millette neden işci bulamıyoruz biz neden yani günlügü 50 60 tlye mazot bizden traktör bizden yapacagı sey sadece kullanmak butün hersey bize ait yine bulamıyoruz neden sehirde dahamı cok kazanıyo oda degil.kahvehanelerde oturuyorlar ama gelip calışmıyorlar önce aglamayı kesip kazanmıyoruz demiycez.. belki 3 5 sene kazanammasın ama sen en az maliyetle en fazla ürünü yetiştirmek için napıyosun onu bi sorgula ..ben gördügümü söylüyorum hala dededen babadan kalma kulaktan dolma bilgilerle bu işi yapıyosak kazanamayız tabiki... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilikte nasıl kazanırz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt