PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilikte nasıl kazanırz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 930605" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: çiftçilikte nasıl kazanırz.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen katılıyorum. Bizim köyde yaşayan adam marketten yumurta alıyor. Şaka gibi ama gerçek. Tavuk da besliyor ama tavukların nereye yumurtladığı belli değil. Elindeki imkanlarla iyi kötü bir yer yapsa tavuk oraya yumurtlayacak. Buzağı oluyor buz gibi yerde durmuş sabaha kadar, kıpırdayamıyor hayvan ölecek. Bir de erkek hayvan, angus melezi. Angus sperması atmasını da ben önermiştim. Bu buzağı adamın geleceği, gelir kaynağı ama umrunda değil sanki. Çıkarın içeriden dedim. Aldım güneşe filan koydum, süt getirttim, üzerini filan örttüm. Masaj yapa yapa hayvanı ayağa kaldırdım. Adamlara veteriner çağır diyorum, benden iyi veteriner mi var diye dalga geçiyor bir de. Sonra da köyde hayat yok diyor bana. Sen hayvana zulüm edersen, haline şükür etmez bir de söve söve iş yaparsan olmaz tabi. </p><p></p><p>Su meselesi aynı dediğin gibi. Yeminle söylüyorum köyün neresini kazsak su çıkar. Ama bereket yok. Millette bir su kavgası, gizli gizli vanalar açma. Adam bahçeye salmış suyu kol gibi hortumlarla Ankara ' ya gelmiş düşün. Köyün deposunda filan su kalmadı. Baktık adamın bahçeden taşmış. Böyle yapılırsa bereketi olur mu suyun? Sulu köyde susuz yaşıyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 930605, member: 48547"] [b]Ynt: çiftçilikte nasıl kazanırz.[/b] Aynen katılıyorum. Bizim köyde yaşayan adam marketten yumurta alıyor. Şaka gibi ama gerçek. Tavuk da besliyor ama tavukların nereye yumurtladığı belli değil. Elindeki imkanlarla iyi kötü bir yer yapsa tavuk oraya yumurtlayacak. Buzağı oluyor buz gibi yerde durmuş sabaha kadar, kıpırdayamıyor hayvan ölecek. Bir de erkek hayvan, angus melezi. Angus sperması atmasını da ben önermiştim. Bu buzağı adamın geleceği, gelir kaynağı ama umrunda değil sanki. Çıkarın içeriden dedim. Aldım güneşe filan koydum, süt getirttim, üzerini filan örttüm. Masaj yapa yapa hayvanı ayağa kaldırdım. Adamlara veteriner çağır diyorum, benden iyi veteriner mi var diye dalga geçiyor bir de. Sonra da köyde hayat yok diyor bana. Sen hayvana zulüm edersen, haline şükür etmez bir de söve söve iş yaparsan olmaz tabi. Su meselesi aynı dediğin gibi. Yeminle söylüyorum köyün neresini kazsak su çıkar. Ama bereket yok. Millette bir su kavgası, gizli gizli vanalar açma. Adam bahçeye salmış suyu kol gibi hortumlarla Ankara ' ya gelmiş düşün. Köyün deposunda filan su kalmadı. Baktık adamın bahçeden taşmış. Böyle yapılırsa bereketi olur mu suyun? Sulu köyde susuz yaşıyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
çiftçilikte nasıl kazanırz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt