PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
ÇİFTÇİLİKTE SENDİKA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="historyman" data-source="post: 862397" data-attributes="member: 24699"><p><strong>Ynt: ÇİFTÇİLİKTE SENDİKA</strong></p><p></p><p>Muhammet sorun sendikadan korkulması değil genel itibariyle siyasetten ve eleştiriden korkulması darbeler ve darbe dışında kalan dönemlerde de insanların temsili demokrasiden çektikleri işkencelerdir nedir temsili demokrasi bir defa oy verip 4 yıl boyunca temsil yetkisini verdiğin 550 adet eşşeğin ülke çıkarından çok kendi yandaşlarının çıkarlarını kovalama yarışına senin 4 yıl müdahale edememen temsili demokrasidir seçim kazanmak demek başa geçen andavallı zavallı adamların artık her şeyi her istediğini yapabileceğini düşünmesi mahvetti bu ülkeyi çoğunluk bizim ve bu olacak yaklaşımı en az darbe kadar tehlikeli ama bunu Anadolu insanı anlamakta zorluk çekiyor bizim dediğimiz olsun ama ulke batarsa da batsın diyen bir halkın sendika bilinci, sınıf bilinci olmasını bekleme bu ülkede Fiskobirlik diye bir kuruluş vardı herkes hatırlayacaktır bu kuruluş birileri tarafından paramparça edildi bu fındık hasadı sonrası hükümetle çatır çatır pazarlık edip hakkını arayan bir bölge insanının pazarlık gücünü bitirip kendi çevrelerinden insanların tekeline geçmesine zemin hazırladı ne tesadüf ki bu ilimizde seçim dönemlerinde bu parti birinci sırada çıkıyor bunun adı Stockholm sendromu yani katiline aşık olma sendromu geçen Yusuf abinin Bi iletisinin altına da yazdım eğer 5 liraya sattığını kendi iline ilçene gittiğinde 25 e alıyorsan hiç kusura bakma arkadaş sen söylenebilecek her turlu eleştiriyi kabul edip özeleştirini yapmak zorundasın ben oyumu neye göre veriyorum lafını kendine soracaksın bu yazdıklarım siyaset yapmak evet ama bu ulkede yaşamak eşittir siyaset yapmak demek kimse alınıp gücenmesin bu bağlamda elindekine sahip çıkamayan Anadolu çiftçisinin yeni sendikalar kurması sahip çıkması zaman alacak güzel bir konu açtın ama o kadar derinlikli bir konu ki daha fazla başınızı ağrıtmayayım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="historyman, post: 862397, member: 24699"] [b]Ynt: ÇİFTÇİLİKTE SENDİKA[/b] Muhammet sorun sendikadan korkulması değil genel itibariyle siyasetten ve eleştiriden korkulması darbeler ve darbe dışında kalan dönemlerde de insanların temsili demokrasiden çektikleri işkencelerdir nedir temsili demokrasi bir defa oy verip 4 yıl boyunca temsil yetkisini verdiğin 550 adet eşşeğin ülke çıkarından çok kendi yandaşlarının çıkarlarını kovalama yarışına senin 4 yıl müdahale edememen temsili demokrasidir seçim kazanmak demek başa geçen andavallı zavallı adamların artık her şeyi her istediğini yapabileceğini düşünmesi mahvetti bu ülkeyi çoğunluk bizim ve bu olacak yaklaşımı en az darbe kadar tehlikeli ama bunu Anadolu insanı anlamakta zorluk çekiyor bizim dediğimiz olsun ama ulke batarsa da batsın diyen bir halkın sendika bilinci, sınıf bilinci olmasını bekleme bu ülkede Fiskobirlik diye bir kuruluş vardı herkes hatırlayacaktır bu kuruluş birileri tarafından paramparça edildi bu fındık hasadı sonrası hükümetle çatır çatır pazarlık edip hakkını arayan bir bölge insanının pazarlık gücünü bitirip kendi çevrelerinden insanların tekeline geçmesine zemin hazırladı ne tesadüf ki bu ilimizde seçim dönemlerinde bu parti birinci sırada çıkıyor bunun adı Stockholm sendromu yani katiline aşık olma sendromu geçen Yusuf abinin Bi iletisinin altına da yazdım eğer 5 liraya sattığını kendi iline ilçene gittiğinde 25 e alıyorsan hiç kusura bakma arkadaş sen söylenebilecek her turlu eleştiriyi kabul edip özeleştirini yapmak zorundasın ben oyumu neye göre veriyorum lafını kendine soracaksın bu yazdıklarım siyaset yapmak evet ama bu ulkede yaşamak eşittir siyaset yapmak demek kimse alınıp gücenmesin bu bağlamda elindekine sahip çıkamayan Anadolu çiftçisinin yeni sendikalar kurması sahip çıkması zaman alacak güzel bir konu açtın ama o kadar derinlikli bir konu ki daha fazla başınızı ağrıtmayayım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
ÇİFTÇİLİKTE SENDİKA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt